Football Talk

Τζένοα – Μίλαν 0-1: Ήρωας ο Πούλισικ σε έναν αγώνα που έληξε με τον... Ζιρού τερματοφύλακα

Τζένοα – Μίλαν 0-1: Ήρωας ο Πούλισικ σε έναν αγώνα που έληξε με τον... Ζιρού τερματοφύλακα

Ο Αμερικανός χάρισε στην Μίλαν το τρίποντο με γκολ στο 87ο λεπτό, σε μία αναμέτρηση που το ροτέισον του Πιόλι παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Στα τελευταία λεπτά ο Ζιρού έκατσε κάτω από τα δοκάρια εξαιτίας της κόκκινης του Μενιάν. Κόκκινη και στον τερματοφύλακα της Τζένοα με τον Μαρτίνες να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Τζένοα πάλεψε σκληρά για τον βαθμό απέναντι στην Μίλαν, όμως ο Πούλισικ ήταν εκεί για να δώσει την νίκη στους «ροσονέρι» για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Πολλές αλλαγές στην 11αδα από τον Πιόλι, που είδε την ομάδα του να μην μπορεί να βρει εύκολα το δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Μαρτίνες και Μενιάν αποβλήθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού αφήνοντας τις ομάδες τους χωρίς… τέρμα για το υπόλοιπο του αγώνα. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους είχαν αλλαγή με τον Λεάλι να μπαίνει μέσα, σε αντίθεση με την Μίλαν που έβαλε τον… Ζιρού.

Στο 16ο λεπτό ο Φλορέντσι προσπάθησε να απειλήσει από μακριά αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν αρκετά δυνατό.

Στο 65ο λεπτό ο Λεάο επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο αντίπαλος κίπερ κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Ο Πούλισικ στο 87’ κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής και με ένα εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 1-0.

Ο Μενιάν στο 90+9’ πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα με τον Ζιρού να παίρνει ρόλο τερματοφύλακα καθώς δεν υπήρχαν άλλες αλλαγές.

Στο 90+13’ ο Μαρτίνες πήρε δεύτερη κάρτα αφήνοντας την Τζένοα με 10 παίκτες, με τον Λεάλι να παίρνει την θέση του Ντε Βίντερ για τα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζένοα (Α. Τζιλαρντίνο): Μαρτίνες, Ντε Βίντερ (90+14' Λεάλι), Μπάνι, Ντράγκουσιν, Βάσκες, Σαμπέλι, Φρέντρουπ, Θόρσμπι, Χαπς (90’ Πούσκας), Μαλινόφσκι, Γκούντμουνσον

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Μενιάν, Ερνάντες, Τομόρι, Τιαό, Φλορέντσι, Ρέιντερς, Αδλί, Μούα, Οκαφόρ (46’ Λεάο), Γιόβιτς, Τσουκουέζε (46’ Πούλισικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0