Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Ο Τζόνστοουν έκανε… δώρο στον Χότζον για τα 400 ματς του!

Κρίσταλ Πάλας – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Ο Τζόνστοουν έκανε… δώρο στον Χότζον για τα 400 ματς του!

Η πρώτη «λευκή» ισοπαλία της 8ης αγωνιστικής της Premier League είναι γεγονός, με την Κρίσταλ Πάλας να μένει στο 0-0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σέλχαρστ Παρκ». Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, συμβιβάστηκε με τον βαθμό η ομάδα του Ρόι Χότζον, έχοντας για κορυφαίο τον τερματοφύλακά της!

Δίχως ήττα και με clean sheet συνδυάστηκε το 400ο παιχνίδι του Ρόι Χότζον σε επίπεδο Premier League, με την Κρίσταλ Πάλας να μένει στο 0-0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να συνεχίζει για τρίτο διαδοχικό ματς αήττητη στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως αν μία ομάδα άξιζε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Σέλχαρστ Παρκ», αυτή ήταν η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία παρήγαγε φάσεις, απείλησε, είχε ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει ποτέ τον Σαμ Τζόνστοουν.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς έλαβε χώρα στο 21ο λεπτό, με το σουτ του Γκιμπς Γουάιτ να σταματά στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ακολούθησε η απάντηση του Αγιού στο 33’, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ η Νότιγχαμ λίγο έλειψε να προηγηθεί πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, με την προσπάθεια όμως του Μουρίγιο να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Το σύνολο του Στιβ Κούπερ ήταν ανώτερο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο στόχος δεν επετεύχθη. Ο γκολκίπερ των «αετών» ήταν σταθερός, αντέδρασε εξαιρετικά στις στιγμές του 78ου και του 89ου λεπτού, το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και κάπως έτσι, η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα (9η), με τη Νότιγχαμ να είναι 13η και στο -3 από αυτήν!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0