Football Talk

Γιουβέντους: Το Τορίνο είναι ασπρόμαυρο, είδος υπό εξαφάνιση οι νίκες της «Τόρο»

Γιουβέντους: Το Τορίνο είναι ασπρόμαυρο, είδος υπό εξαφάνιση οι νίκες της «Τόρο»

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, το «Derby della Mole» υπάρχει πλέον για ιστορικούς λόγους καθώς στον αγωνιστικό χώρο η Γιουβέντους κυριαρχεί για δεκαετίες τώρα. Εδώ και 28 χρόνια η Τορίνο πηγαίνει στην έδρα της «γειτόνισσας» κάθε χρόνο και γνωρίζει από πριν πως η νίκη αποτελεί ένα σχεδόν άπιαστο όνειρο.

Το Τορίνο χωρίζεται στα δύο αλλά πάντα μόνο η ασπρόμαυρη πλευρά του χαμογελάει. Στις εντός έδρας αναμετρήσεις η «Γιούβε» έχει βρει τον τρόπο να κυριαρχεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο αφήνοντας πίσω την «ταλαίπωρη» Τορίνο να προσπαθεί, χωρίς όμως να βγάζει... άκρη.

Maurizio Sarri Bicara soal VAR dan Derby della Mole - bolaskor.com

Η Γιουβέντους φιλοξένησε την Τορίνο για την 8η αγωνιστική της Serie A με το αποτέλεσμα να μην παρεκκλίνει και πολύ από τα συνηθισμένα, δηλαδή νίκη της «μεγάλης κυρίας».

Γιουβέντους - Τορίνο 2-0: Στους μπιανκονέρι το ντέρμπι Derby della Mole -  to10.gr

Με τους Γκάτι και Μίλικ να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (2-0) η «Τόρο» έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Στάδιο Αλιάνζ.

Έχουν περάσει 18 παιχνίδια χωρίς εκτός έδρα νίκη για την Τορίνο, εδώ και 28 ολόκληρα χρόνια. Φανταστείτε να γινόταν κάτι παρόμοια στην Ελλάδα. Το «χάος» που θα δημιουργούσε ένα τέτοιο αρνητικό σερί.

Derby Juventus Torino, si gioca stasera alle 21.45. Ultima possibilità per  l'Europa - La Stampa

Το ντέρμπι της πόλης αποτελεί έναν ασπρόμαυρο μονόλογο εδώ και πολλά χρόνια, με την Τορίνο να θυμάται ακόμη με νοσταλγία εκείνο το απόγευμα της 9ης Απριλίου του 1995. H ημέρα που κατάφερε και κέρδισε με 2-1 την συμπολίτισσα, η τελευταία φορά που η ομάδα πήρε το διπλό.

Torino Calcio 1995-1996 - Wikipedia

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0