Football Talk

Μπέλιγχαμ, ΜακΤόμινεϊ και Γκιρασί: Ποιος είναι το πρόσωπο της ημέρας; (video)

Μπέλιγχαμ, ΜακΤόμινεϊ και Γκιρασί: Ποιος είναι το πρόσωπο της ημέρας; (video)

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Σερού Γκιρασί, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Τι κοινό έχουν αυτοί οι τρεις; Όλοι πέτυχαν την ίδια ημέρα ένα «milestone» για τους ίδιους και τις ομάδες τους. Χωρίς καν να έχει τελειώσει η αγωνιστική δράση, θέτουν σοβαρή… υποψηφιότητα να αναδειχθούν ως οι παίκτες που εντυπωσίασαν περισσότερο.

Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο 20χρονος σταρ της Ρεάλ όχι μόνο έχει προσαρμοστεί στην ομάδα των Μαδριλένων πολύ γρήγορα, παρά έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καθοριστικότερους παίκτες που έχει στη φαρέτρα του φέτος ο Αντσελότι.

Στο ματς της «Βασίλισσας» κόντρα στην Οσασούνα (7/10,4-0), ο Άγγλος μέσος σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ για τους γηπεδούχους δίνοντας ώθηση στην υπόλοιπη ομάδα να πετύχει την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα της La Liga.

Ο Μπέλιγχαμ έφτασε τα 10ο παιχνίδια έχοντας σημειώσει ισάριθμα γκολ και ακόμα τρεις ασίστ! Ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σίγουρα πρόκειται για το επόμενο φαινόμενο των «μερένχες».



Σερού Γκιρασί    

Αυτό που κάνει φέτος στη Bundesliga ο 27χρονος επιθετικός της Στουτγκάρδης είναι απίστευτο.

Έχει καταφέρει να φτάσει τον αριθμό των 13 γκολ σε μόλις επτά παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, τον προηγούμενο μήνα έγινε ο πρώτος παίκτης στις κορυφαίες πέντε ευρωπαϊκές διοργανώσεις που «άγγιξε» διψήφιο αριθμό τερμάτων!

Στην αναμέτρηση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (7/10, 3-1) πέτυχε το δεύτερο φετινό του χατ-τρικ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες. Τρία γκολ, εντός 15 λεπτών και η Στουτγκάρδη βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  

 

Σκοτ ΜακΤόμινεϊ

Ο 26χρονος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής που ίσως έσωσε τον Έρικ Τεν Χαγκ από σίγουρη απόλυση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν να χάνει με 0-1 από την Μπρέντφορντ (7/10) όμως όλα άλλαξαν όταν ο Μακ Τόμινεϊ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 87ο λεπτό.

Ο Άγγλος χρειάστηκε να κάνει μόλις δύο πάσες και στη συνέχεια σκόραρε στο 90+3’ για την ισοφάριση και στο 90+7’ για το 2-1.

Απίστευτη εμφάνιση και ανατροπή για την ομάδα του Τεν Χαγκ που γλίτωσε από βέβαιο… θάνατο κυριολεκτικά στο 90’!

Η ημέρα δεν έχει τελειώσει αλλά αυτοί οι τρεις παίκτες έχουν ήδη ξεχωρίσει. Ο Μακ Τόμινεϊ «έσωσε» τον προπονητή του, ο Γκιρασί έδωσε στην ομάδα του την πρωτιά στην Bundesliga και ο Μπέλιγχαμ εξελίσσεται σε νέο ηγέτη της Ρεάλ.

 

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.fgr

   

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0