Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 4-0: Ποιός θα σταματήσει τον Μπέλιγχαμ; Ούτε οι παίκτες του Αρασάτε το κατάφεραν… (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 4-0: Ποιός θα σταματήσει τον Μπέλιγχαμ; Ούτε οι παίκτες του Αρασάτε το κατάφεραν… (video)

Ποιός άλλος; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν αυτός που για ακόμα μία φορά «κουβάλησε» τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την όγδοη φετινή της νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Αντσελότι επικράτησαν με 4-0 επί της Οσασούνα (7/10) με τον 20χρονο Άγγλο να πετυχαίνει το 10ο γκολ του!  

Μόλις εννέα λεπτά χρειάστηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στη «Βασίλισσα» επί της Οσασούνα, ύστερα από σέντρα ακριβείας του Καρβαχάλ για το 1-0.

Στο 17΄ο Βινίσιους ανετράπη μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς με τον κόσμο των γηπεδούχων να αποδοκιμάζει έντονα την απόφαση αυτή.

Το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων ήρθε και πάλι από το wonderkid που ακούσει στο όνομα Τζουντ Μπέλιγχαμ. Απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει ο 20χρονος Άγγλος, δέκα γκολ σε μόλις δέκα παιχνίδια με τη φανέλα των «μερένχες»!

Ο Βινίσιους μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς με πέναλτι, ωστόσο βρήκε δίχτυα στο 65ο λεπτό για, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, με το σουτ του να καταλήγει εντός της εστίας του Ερέρα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στο 70’ τροφοδότησε τον Χοσελού για το τελικό 4-0 «σφραγίζοντας» ακόμα μία μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αντσελότι, η οποία μέχρι στιγμής βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0