Football Talk

Bundesliga: Ανατροπή στην ανατροπή και τρίποντο για τους Βεστφαλούς – Οι «ταύροι» με 0/2 πέναλτι… αυτοκτόνησαν

Bundesliga: Ανατροπή στην ανατροπή και τρίποντο για τους Βεστφαλούς – Οι «ταύροι» με 0/2 πέναλτι… αυτοκτόνησαν

Η Ντόρτμουντ τα… χρειάστηκε απέναντι στην Ουνιόν αλλά με ένα εκπληκτικό 2ο ημίχρονο «κλείδωσε» το τρίποντο και κυνηγάει την κορυφή (4-2). Τα χαμένα πέναλτι των Σίμονς και Φόρσμπεργκ επηρέασαν φανερά την Λειψία που εν τέλει δεν κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ της νίκης, απέναντι στην Μπόχουμ (0-0).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ντόρτμουντ προσπέρασε και το εμπόδιο της Ουνιόν που δείχνει να μην μπορεί να… συνέλθει φέτος μετρώντας την 7η διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (4-2).

Η Λειψία πυροβόλησε τα… πόδια της και με δύο άστοχες εκτελέσεις πέναλτι δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μπόχουμ.

Ο Φίλκρουγκ στάθηκε τυχερός όταν στο 7ο λεπτό η μπάλα έφτασε στα πόδια του και αυτός με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την Ντόρτμουντ.

Ο Γκόσενς ισοφάρισε γρήγορα με καρφωτή κεφαλιά στο 9ο λεπτό.

Η ανατροπή ήρθε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπονούτσι στο 31ο λεπτό για το 2-1.

Με ένα σουτ… δυναμίτη ο Σλότερμπεκ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Το προβάδισμα πήρε και πάλι η Ντόρτμουντ με το εξαιρετικό πλασέ του Μπραντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Ρόις.

Το τρίποντο σφράγισε ο Ρέιρσον με άλλο ένα υπέροχο γκολ καθώς δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά και δικαιώθηκε διαμορφώνοντας και το τελικό 4-2.

Στο 27ο λεπτό ο Τσάβι Σίμονος έχασε μοναδική ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα η Λειψία με τον νεαρό Ολλανδό να μην καταφέρει να σκοράρει.

Η δεύτερη ατυχία ήρθε στο 61ο λεπτό όταν και ο Φόρσμπεργκ δεν κατάφερε εξίσου να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ από τα 11 βήματα.

 

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:

Άουγκσμπουργκ – Ντάρμσταντ 1-2

Στουτγκάρδι – Βόλσφμπουργκ 3-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0