Football Talk

Η Τότεναμ είναι πρώτη στην Premier League και… περιμένει!

Η Τότεναμ είναι πρώτη στην Premier League και… περιμένει!

Τρίποντο, κορυφή, καλύτερο ξεκίνημα από τη σεζόν 1960-61 και κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα για την Τότεναμ με τη νίκη της επί της Λούτον με 1-0!

Μπορεί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Λούτον με την Τότεναμ, άπαντες να αναμέναμε μία πλήρη κυριαρχία των Λονδρέζων και μία άνετη επικράτηση, όμως σύντομα αποδείχθηκε πως το ματς δεν θα αποτελέσει απλή υπόθεση.

Ο Ριτσάρλισον απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο 2ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του ούτε στο 4’, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Καμίνσκι και νικήθηκε στο τετ-α-τετ, ενώ στο 7’ ο Πέδρο Πόρο αστόχησε σε τετ-α-τετ.

Από εκεί και πέρα, η Λούτον προσαρμόστηκε στις συνθήκες του ματς, έπαιξε πιο δυνατά, βγήκε μπροστά και είδε γκολ της να ακυρώνεται μάλιστα, για επιθετικό φάουλ του Αντεμπάγιο πάνω στον Ρομέρο.

Και ενώ όλα έδειχναν πως η Λούτον είναι ικανοποιημένη από το 0-0 του πρώτου μέρους, είδε την αντίπαλό της να μένει με 10 παίκτες, λόγω ανόητης αποβολής του Ίβες Μπισούμα. Αποβλήθηκε για «θέατρο», με δεύτερη κίτρινη κάρτα και όλα έδειχναν πως το απόγευμα για την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου δεν θα είναι ιδανικό!

Εν τέλει, ο Φαν ντε Βεν σκόραρε στο 50ο λεπτό για την Τότεναμ, με αποτέλεσμα να γίνει ο 167ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής της που βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο Premier League.

 

Η Λούτον πίεσε, είχε τις στιγμές της, αλλά δεν τα κατάφερε και το τελικό 1-0 σηματοδότησε πως η Τότεναμ ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, για πρώτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0