Football Talk

«Καρφιά» Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για όσα κέρδισες»

«Καρφιά» Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για όσα κέρδισες»

Αφού αποκάλυψε πως είχε και ο ίδιος προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδειξε να μη… συμφωνεί και τόσο με την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αλλάξει ήπειρο.

Αντίθετος με την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φορέσει τη φανέλα της Αλ Νασρ, φαίνεται πως είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός, που πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως είχε και ο ίδιος προτάσεις από Κίνα και Σαουδική Αραβία, ρίχνοντας παράλληλα τα… καρφιά του προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είχα μια προσφορά και από την Κίνα. Είχα μια προσφορά και από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η κατάσταση στο τέλος είναι, τι θέλεις εσύ; Τι στόχους έχεις; Είπα ότι ορισμένοι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στη μεγάλη σκηνή γιατί αυτό είναι το κορυφαίο φινάλε της καριέρας σου.

Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για αυτά που κέρδισες. Γιατί αν σε θυμούνται με τον αντίθετο τρόπο, αυτό για το οποίο προπονούμαστε καθημερινά, αυτό για το οποίο μας αναγνωρίζουν, είναι το ταλέντο μας και για αυτό θέλεις να σε θυμούνται.

Αλλά κάποιοι παίκτες χρειάζονταν τις καταστάσεις όπου μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα επειδή δεν κέρδισαν αρκετά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0