Football Talk

«Σοκ» στην Ολλανδία: Παίκτες της Λέγκια υπό κράτηση, μετά από «παρενόχληση» και ξύλο με την αστυνομία!

«Σοκ» στην Ολλανδία: Παίκτες της Λέγκια υπό κράτηση, μετά από «παρενόχληση» και ξύλο με την αστυνομία!

Το απόλυτο χάος επικράτησε στους δρόμους του Άλκμααρ μετά τη σύλληψη δύο παικτών της Λέγκια με την κατηγορία της παρενόχλησης. Ξύλο μεταξύ οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας με τον πρόεδρο των Πολωνών να καταγγέλλει πως δέχθηκε και ο ίδιος επίθεση.    

Οι ολλανδικές αρχές συνέλαβαν δύο παίκτες της Λέγκια μετά το ματς κόντρα στην Άλκμααρ για το Conference League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, πρόκειται για τον 28χρονο Σέρβο Ράντοβαν Πανκόφ  και τον 33χρονο Πορτογάλο Ζοσουέ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ματς της Πέμπτης (5/10,1-0) προήχθησαν στο τμήμα όπου κρατούνται ακόμα.

Η κατάσταση που επικράτησε μετά το περιστατικό, βίντεο του οποίου κυκλοφόρησε, ήταν έκρυθμη με τον πρόεδρο της Λέγκια να καταγγέλλει πως χτυπήθηκε στο πρόσωπο από αστυνομικό, τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη του team των φιλοξενούμενων.

Τα ολλανδικά μέσα αναφέρουν πως ο λόγος της σύλληψής τους έχει να κάνει με «παρενόχληση» και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Με τη σειρά τους, οι οπαδοί των Πολωνών επιτέθηκαν στις αρχές δημιουργώντας ένα χάος στους δρόμους με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας να παρεμβαίνει μέσω twitter, λέγοντας: «Θα χειριστούμε την κατάσταση όπως προβλέπει ο νόμος»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0