Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Ισορροπημένος ο όμιλος, καλός ο βαθμός της ισοπαλία, αλλά χρειαζόμαστε ξεκούραση»

Γιοβάνοβιτς: «Ισορροπημένος ο όμιλος, καλός ο βαθμός της ισοπαλία, αλλά χρειαζόμαστε ξεκούραση»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε τόσο την ισορροπία του ομίλου που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο Europa League, όσο και την απαραίτητη ξεκούραση που χρειάζεται η ομάδα.

Προβληματισμένος και παράλληλα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι που έδωσε ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Ο Σέρβος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV σχολίασε την δυσκολία της έδρας από την οποία πέρασε αλώβητο το «Τριφύλλι», ενώ παράλληλα ανέφερε την ισορροπία στον όμιλο που αγωνίζεται η ομάδα του. Φυσικά δεν λησμόνησε να επισημάνει πόσο ανάγκη έχει ο Παναθηναϊκός την ξεκούραση, καθώς προέρχεται από ένα πολύ απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό του αγώνα, είχε αρκετές εναλλαγές όσον αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού, υπήρχαν πάρα πολλοί χώροι στο γήπεδο. Είναι ένα προϊόν κούρασης, τα παιδιά παίζουν στην άμυνα εδώ και αρκετό διάστημα, είχαμε κάποια κενά.

Ήταν ένα ματς που πήγαινε η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο να ανταποκριθούμε, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλή έδρα.

Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο στον όμιλό μας θα πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι, είναι ισορροπημένος ο όμιλός μας, τα επόμενα παιχνίδια έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, η Ρεν θεωρητικά είναι η πιο δυνατή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον Ατρόμητο.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, καθώς προερχόμαστε από πολύ δύσκολα παιχνίδια με αρκετό ρυθμό και κούραση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε στην διακοπή να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα»

.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0