Football Talk

Europa Conference League: Αήττητο σερί η Βικτόρια Πλζεν – Η Λουγκάνο ξεγέλασε στο 90’ την Μπεσίκτας

Europa Conference League: Αήττητο σερί η Βικτόρια Πλζεν – Η Λουγκάνο ξεγέλασε στο 90’ την Μπεσίκτας
Η 2η αγωνιστική του Europa Conference League πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (05/10) με αγώνες που σε κάποιους έλειπε ο ρυθμός και άλλοι ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα. Η Βικτόρια Πλζεν παραμένει αήττητη στην διοργάνωση και μετά το 2-1 επί της Αστάνα, ενώ η Λούγκανο «λήστεψε» την Μπεσίκτας στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το παιχνίδι να λήγει 3-2.

Οι Τσέχοι φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Καζακστάν και φρόντισαν να φύγουν με νίκη. Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να καθορίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 51’ ο Τομάσοφ άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην Αστάνα, με ένα σουτ που, αν και όχι καλά εκτελεσμένο, βρήκε τα δίχτυα. Στο 54’ ο Χορί απάντησε για λογαριασμό της Βικτόρια Πλζεν με μια κοντινή δυνατή κεφαλιά ακριβείας, ενώ στο 56’ ο Κάλβαχ «σφράγισε» την νίκη των Τσέχων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι Τούρκοι παραλίγο να επικρατήσουν στην έδρα τους, όμως η Λουγκάνο τους επιφύλασσε εκπλήξεις. Στο 38’ ο Αμπουμπακάρ έστειλε μια υπέροχη κεφαλιά μέσα από το δεξί δοκάρι.

Στο 52’ ο Καμερουνέζος επιθετικός ξαναχτύπησε, στέλνοντας με ψυχραιμία την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, μεγαλώνοντας το προβάδισμα της Μπεσίκτας. Η Λουγκάνο βρήκε ευκαιρία να σκοράρει με τον Αλισέδα στο 81’ και στο 86’ ο Βλάντι ισοφάρισε.

Πάνω που όλοι πίστευαν πως ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος, οι Τούρκοι, που έπαιζαν με 10 παίκτες από το 61’, ήταν αποσυντονισμένοι και ο Μπαϊγί κάνει το λάθος να πετύχει αυτογκόλ και να «χαρίσει» τη νίκη στους Ελβετούς (3-2).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων (17:30 και 19:45):

Αστάνα – Βικτόρια Πλζεν 1-2

Γάνδη – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Κλάκσβικ – Λιλ 0-0

Μπάλκανι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0

Μπεσίκτας – Λουγκάνο 2-3

Μπόντο – Μπριζ 0-1

Μπρέινταμπλικ – Ζόρια Λουχάνσκ 0-1

Ολίμπια Λιουμπλιάνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0