Football Talk

Europa League: Η Μπράιτον «πικράθηκε» αλλά επέστρεψε - Η Γουέστ Χαμ πήρε το τρίποντο στο Φράιμπουργκ (video)

Europa League: Η Μπράιτον «πικράθηκε» αλλά επέστρεψε -  Η Γουέστ Χαμ πήρε το τρίποντο στο Φράιμπουργκ (video)

Από τις αναμετρήσεις που ξεχώρισαν στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ήταν αυτές των Μπράιτον και Γουέστ Χαμ. Οι «γλάροι» αν και αρχικά τα βρήκαν… σκούρα κόντρα στη Μαρσέιγ, έφεραν το ματς στα ίσα με τελικό σκορ 2-2, ενώ οι συμπατριώτες τους κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο Φράιμπουργκ χάρη σε γκολ του Αγκέρντ.

Άρης Λεμεσού – Ρείντζερς



FULL-TIME: Aris Limassol 2-1 Rangers pic.twitter.com/TBu57lnKJl

— Rangers Football Club (@RangersFC) October 5, 2023

Οι Κύπριοι «άνοιξαν» το σκορ στο 9΄με τον Μουσόυντα να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στο 21’ πέτυχαν γκολ αλλά ύστερα από χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 59’, οι παίκτες της Λεμεσού διεύρυναν ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο σκορ με τον Σαβί Μπαμπίκα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.  

Η ομάδα της Γλασκώβης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 70ο λεπτό με τον Σίμα. Οι Σκωτσέζοι… καρδιοχτύπησαν όταν υπήρξε υπόνοια για οφσάιντ αλλά ο διαιτητής μετά τη χρήση του VAR δεν άλλαξε την αρχική του απόφαση και μέτρησε κανονικά.   


Μαρσέιγ – Μπράιτον

Εφιαλτικά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Ντε Τζέρμπι καθώς στο 19ο λεπτό οι Γάλλοι βρήκαν δίχτυα με τον Μπέμπα.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα (20’), ο Ζορντάν Βερετού διεκδίκησε μία κεφαλιά και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 2-0.

Οι παίκτες της Μπράιτον υπέπεσαν σε ένα ακόμα παράπτωμα, όταν παραλίγο να παραχωρήσουν πέναλτι στους Μασσαλούς, ωστόσο ύστερα από έλεγχο στο VAR, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι εν μέσω εντόνων διαμαρτυριών από την ομάδα των γηπεδούχων.   

Ο Μιτόμα ανέλαβε δράση στο 55ο λεπτό και μείωσε σε 2-1. Ο Ιάπωνας μέσος βρήκε στόχο μετά από μία πάσα του Γκρος, σουτάροντας στην εστία των γηπεδούχων.

Μόλις ένα λεπτό πριν τα 90’, η Μπράιτον έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζοάο Πέδρο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2.

 

Μπέτις – Σπάρτα Πράγας

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενοι για να προηγηθούν.

Ο Βέκλικο Μπιρμάνσεβιτς βρήκε την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή των «βερντιμπλάνκος» και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Οι Ισπανοί αντέδρασαν άμεσα και απάντησαν με τον Ασάνι Ντιαό. Ο μόλις 18χρόνων παίκτης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αντιπάλων και σκόραρε για το 1-1.

Στο 79’, ο Ίσκο αξιοποίησε σωστά την ευκαιρία και βρήκε στόχο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 2-1.


Ρακόφ – Στούρμ Γκρατς

Στο 24ο λεπτό,  Γουίλιαμ Μπόβινγκ βρισκόταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και αφού πήρε την κατοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

 

Σπόρτινγκ – Αταλάντα

Οι παίκτες της «θεάς» προηγήθηκαν στο σκορ ύστερα από άψογη συνεργασία των Ζαπακόστα και Σκαλβίνι στο 33ο λεπτό.

Ο 19χρονος μπακ της Αταλάντα σημείωσε το γκολ για το προβάδισμα, και λίγο πριν την ανάπαυλα (43’), ο Ματέο Ρουγκιέρι έκανε το 2-0 για τους Ιταλούς.

 

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ

Ο Λούκας Πακετά σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1 στο 8ο λεπτό ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπόουεν.

Ο Βραζιλιάνος φορ σημείωσε ακόμα ένα γκολ στο 14ο λεπτό το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μόλις στο δεύτερο ημίχρονο (49’) οι Γερμανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ρόλαντ Σάλαϊ να «καρφώνει» την μπάλα στην κορυφή της εστίας για το 1-1.  

Στο 66’, ο Αγκέρντ με κεφαλιά σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα των «σφυριών» με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 1-2.


www.bnsports.gr



 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0