Football Talk

Στα ευρωπαϊκά γκολ του Γιώργου Μασούρα οι πιθανότητες νίκης «εκτοξεύονται» στο 100% (video)

Στα ευρωπαϊκά γκολ του Γιώργου Μασούρα οι πιθανότητες νίκης «εκτοξεύονται» στο 100% (video)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλα το γκολ των «ερυθρόλευκων» στην Σερβία. Όταν αντιλήφθηκαν όμως πως ο σκόρερ ήταν ο Γιώργος Μασούρας, τότε είναι που πείστηκαν ότι παιχνίδι δεν πρόκειται να… σταυρώσει.

Ο Μασούρας φαίνεται να αγαπάει λίγο παραπάνω την Ευρώπη καθώς τα γκολ του δεν βοηθούν απλά την εκάστοτε ομάδα του, αλλά την οδηγούν αποκλειστικά σε νίκες και το 7/7 ήλπιζαν όλοι να γίνει 8/8.

Ο Ολυμπιακός επισκεύθηκε την Σερβία με σκοπό να αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Γιώργος Μασούρας στο 17ο λεπτό χάρισε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» και όλο το Λιμάνι πανηγύρισε όχι απλά το 1-0 αλλά και για την προϊστορία που δείχνει τα γκολ του 29χρονου μεσοεπιθετικού να καταλήγουν πάντα σε νίκες-προκρίσεις.

Ο Έλληνας διεθνής έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε επτά διαφορετικά ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία όλα κατέληξαν σε ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα και όχι μόνο στα χρόνια που αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Η παράδοση αυτή ξεκίνησε από το μακρινό 2017 με τα χρώματα του Πανιωνίου όταν και σκόραρε απέναντι στην Γκόριτσα για τα προκριματικά του Europa League. Ένα γκολ που χάρισε στους «Πάνθηρες» την νίκη-πρόκριση με συνολικό σκορ (5-2), σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου γύρου στην Νέα Σμύρνη.

Στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μασούρας από τον Γενάρη | in.gr

Έκτοτε ο Γιώργος κρατάει ζωντανό το σερί του αυτό και απέναντι σε πολύ πιο ποιοτικούς και σπουδαίους αντιπάλους όπως η Αϊντχόφεν (4-2) και η Φενέρμπαχτσε (3-0), στην οποία μάλιστα σκόραρε δις.

Τα χαμόγελα δύσκολα θα «σβηστούν» από τους οπαδούς της ομάδας όποτε βλέπουν τοn Μασούρα να πανηγυρίζει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Αν είναι έτσι ας βαράει καλύτερα αυτός τα πέναλτι…

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0