Football Talk

Champions League: Όποιος είχε… παίξει ανατροπές, «πληρώθηκε» καλά σε 48 ώρες! (video)

Champions League: Όποιος είχε… παίξει ανατροπές, «πληρώθηκε» καλά σε 48 ώρες! (video)

Τα εντυπωσιακά παιχνίδια του Champions League φέτος ξεκίνησαν από πολύ νωρίς. Από την φάση των ομίλων αποδεικνύεται πως είναι η σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο, με τις 8/12 ομάδες που κέρδισαν στην 2η αγωνιστική να το πετυχαίνουν μέσω… ανατροπής.

Είναι γνωστό πως το Champions League κρύβει πάντα μεγάλες συγκινήσεις αλλά φέτος το «κακό» έχει παραγίνει.

Κυκλοφορεί η άποψη πως αξίζει να παρακολουθεί κανείς την διοργάνωση των «αστέρων» μόνο αφού ξεκινήσουν τα νοκ - άουτ παιχνίδια.  

Η αγωνιστική που μας πέρασε όμως (2η) αποδεικνύει πως όποιος το πιστεύει αυτό αδικεί την διοργάνωση και κυρίως τον εαυτό του, που χάνει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Για να γίνουν αντιληπτά όλα όσα προαναφέρονται αρκεί απλώς μία γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα που ήρθαν Τρίτη (03/10) – Τετάρτη (04/10) για να αλλάξει γνώμη και ο πιο δύσπιστος οπαδός.

Στις 16 αναμετρήσεις που διαδραματίστηκαν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League πραγματοποιήθηκαν 12 νίκες με τις οκτώ από αυτές να γίνονται με ανατροπή. Τα νούμερα αυτά μόνο φυσιολογικά δεν θα πρέπει να θεωρηθούν, διότι μιλάμε για ένα ιστορικό ρεκόρ στην διοργάνωση που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανά γίνει.

Με λίγα λόγια έγινε της… ανατροπής, καθώς ακριβώς στα μισά παιχνίδια είχαμε έναν νικητή που έφερε τα… πάνω κάτω, προσφέροντας απλόχερα εντυπωσιακό θέαμα σε όποιον επέλεξε να περάσει τα βράδια του παρέα με την σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο.

Αγώνες που κανείς δεν περίμεναν πως θα γίνουν ντέρμπι και ομάδες που ανέτρεψαν σκορ σε παιχνίδια που φαινόντουσαν ήδη χαμένα.  

Η Μπράγκα κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 της Ουνιόν μέσα στην Γερμανία με ένα υπέροχο γκολ του Κάστρο στο 90+4’.


Ρεάλ
και Νάπολι παρουσίασαν μια απίστευτη ποδοσφαιρική… παράσταση στο κορυφαίο (από πλευράς θεάματος) παιχνίδι της αγωνιστικής, με την «Βασίλισσα» να επανέρχεται δυναμικά μέσα στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα για το τρίποντο. Όπως και η Σαχτάρ Ντόνετσκ έκοψε τα… φτερά της Άντβερπ παρά το προβάδισμα των δύο γκολ που είχαν χτίσει οι Βέλγοι μέσα στο «σπίτι» τους.


Το Champions League είναι εδώ και δείχνει πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Εσύ θα περιμένεις τα νοκ - άουτ για να το παρακολουθήσεις;

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3

Κοπεγχάγη – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Λανς – Άρσεναλ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατάσαραϊ 2-3

Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Αντβέρπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2

Σέλτικ – Λάτσιο 1-2

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0