Football Talk

Άντι Κάρολ: «Ήλπιζα να κοπώ στις ιατρικές εξετάσεις στη Λίβερπουλ»

Άντι Κάρολ: «Ήλπιζα να κοπώ στις ιατρικές εξετάσεις στη Λίβερπουλ»

Ο Άντι Κάρολ αποκάλυψε πως επιθυμούσε να παραμείνει στη Νιούκαστλ και ευχόταν να «κοπεί» στις ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποίησε στη Λίβερπουλ.

Ήταν μία κίνηση που στεναχώρησε αρκετούς οπαδούς της Νιούκαστλ τον Ιανουάριο του 2011 και τώρα ο Άντι Κάρολ αναφέρει πως δεν ήθελε να την πραγματοποιήσει. Ο Άγγλος χρίστηκε ως ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος αποχώρησε από την Λίβερπουλ και εντάχθηκε στην Τσέλσι.

Έτσι, μολονότι ο Κάρολ ήθελε να παραμείνει στις «καρακάξες», ολοκλήρωσε μία μεταγραφή ύψους 35 εκατ. λιρών στο «Άνφιλντ». Πέτυχε μόλις 11 γκολ σε 58 συμμετοχές με τους «ρεντς», προτού σταλθεί δανεικός στη Γουέστ Χαμ και δήλωσε στην Equipe πως δεν ήθελε να πάει στη Λίβερπουλ.

«Από την στιγμή που η Λίβερπουλ έκανε αυτήν την απίστευτη πρόταση στο deadline day, βρέθηκα σε ένα ελικόπτερο, δίχως να καταλαβαίνω το γιατί». Μόλις δύο μήνες πριν, ο Κάρολ είχε υπογράψει ένα νέο 5ετές συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ και ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ήθελε να… χαλάσει την μεταγραφή του.

«Επειδή ήμουν τραυματίας, θυμάμαι πως ήλπιζα να κοπώ στις ιατρικές εξετάσεις», πρόσθεσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0