Football Talk

Τι είδαμε και τι… έχουμε να δούμε: Γκολ ανά 27 λεπτά σε 48 ώρες, ένα Champions League γεμάτο θέαμα!

Τι είδαμε και τι… έχουμε να δούμε: Γκολ ανά 27 λεπτά σε 48 ώρες, ένα Champions League γεμάτο θέαμα!

Ιδιαίτερα παραγωγικό αποδείχθηκε το διήμερο που αισίως ολοκληρώθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τη 2η αγωνιστική να μας προσφέρει υψηλό θέαμα και πολλά γκολ. Σταματήσαμε στα 53, σε περισσότερα από 1400 αγωνιστικά λεπτά, πράγμα που σημαίνει πως βλέπαμε μία ομάδα να πανηγυρίζει ανά ένα μισάωρο και… κάτι λιγότερο!

 

Και κάπου εδώ, φτάσαμε στο τέλος της 2ης αγωνιστικής του Champions League, με τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να λαμβάνουν τέλος και τους πρώτους αριθμούς να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Τέσσερις είναι οι ομάδες που ολοκλήρωσαν ολότελα αλώβητες το εν λόγω διήμερο, έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς μετά από δύο ενενηντάλεπτα στο Champions League.

Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, που δεν έχει καν δει την εστία της να παραβιάζεται, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Μπάγερν Μονάχου!

Από εκεί και πέρα, εξαιρώντας από τη συζήτηση την κάθε ομάδα ξεχωριστά, είχαμε 53 γκολ το τελευταίο διήμερο, από τις 16 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν και τα περισσότερα από τα 1400 αγωνιστικά λεπτά που παρακολουθήσαμε.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ανά… 27 λεπτά, είχαμε τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ματς! Είναι πράγματι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πως την Τρίτη (04/10) παρακολουθήσαμε 28 γκολ και την επόμενη ημέρα τρία λιγότερα… Και είμαστε φυσικά ακόμη στην αρχή!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0