Football Talk

Σέλτικ – Λάτσιο 1-2: «Clutch» Πέδρο και ανατροπή… κορυφής για τους Ρωμαίους! (video)

Σέλτικ – Λάτσιο 1-2: «Clutch» Πέδρο και ανατροπή… κορυφής για τους Ρωμαίους! (video)

Η Λάτσιο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με το γκολ του Πέδρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έφυγε νικήτρια με 2-1 από την έδρα της Σέλτικ, για να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς, έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Champions League.

Στο τέλος «μίλησε» ο… Πέδρο! Η Λάτσιο, όπως και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα, βρήκε ένα «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού! Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Προβεντέλ, αλλά ο Πέδρο, που έγραψε το τελικό 2-1, για την ιταλική ανατροπή κόντρα στη Σέλτικ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Φουρουχάσι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μόλις στο 12ο λεπτό, με ένα όμορφο σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το προβάδισμα των Σκωτσέζων δεν κράτησε για πολύ.


Στο 29’, ο Βετσίνο έφερε το ματς σε ισορροπία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, για το 1-1, έπειτα από κόρνερ που προκάλεσε «αναταραχή» στην άμυνα της Σέλτικ! Κάτι το οποίο εν τέλει και πλήρωσε.


Χωρίς να σημειώνονται πολλές αξιομνημόνευτες στιγμές, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Λούις Πάλμα, σκόραρε για το 2-1 στο 81’, αλλά τελικά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.


Τα πάντα έδειχναν να έχουν κριθεί, αλλά ο Πέδρο είχε διαφορετική… άποψη. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ισπανός έγραψε με κεφαλιά το 2-1 και χάρισε στη Λάτσιο τους τρεις πόντους, οδηγώντας την στην κορυφή του 5ου ομίλου, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στους 4 βαθμούς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0