Football Talk

Έγινε της… ανατροπής: Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ ήταν πολύ σκληρές για να «πεθάνουν»! (video)

Έγινε της… ανατροπής: Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ ήταν πολύ σκληρές για να «πεθάνουν»! (video)

Απίθανα ματς περιείχε το… ορεκτικό του Champions League για το βράδυ της Τετάρτης (04/10), με τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ να παίρνουν τις νίκες με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή!

Μα τι παρακολουθήσαμε στα πρώτα παιχνίδια του Champions League για το βράδυ της Τετάρτης (04/10). Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Φέγενορντ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς, αν και χρειάστηκε να επιστρέψει από την… κόλαση!


Η ολλανδική ομάδα αποδείχθηκε σκληρό «καρύδι», προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε πάντα απάντηση και έφτασε τελικά στη νίκη με 3-2, για το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή διοργάνωση.


Στο έτερο ματς των 19:45, η Αντβέρπ υποδέχθηκε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως θα έφτασε στους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Το 2-0 και η συνολική εικόνα του αγώνα τουλάχιστον, εκεί παρέπεμπαν. Όπως φάνηκε, ωστόσο, υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο!


Οι Ουκρανοί, όχι μόνο έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 71ο λεπτό, αλλά τελικά βρήκαν και γκολ νίκης με τον Σίκαν στο 76’! Όλα αυτά φυσικά, επειδή στο φινάλε «χαμογέλασαν», βλέποντας τον Αλντεβάιλερντ να στέλνει την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα, στην τελευταία φάση του αγώνα!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της Τετάρτης (04/10) στις 19:45:

Ατλέτικο Μαδρίτης- Φέγενορντ 3-2 (12', 47' Μοράτα, 45+4' Γκριεζμάν / 7' αυτ. Ερμόσο, 34' Χάνκο)

Άντβερπ - Σαχτάρ 2-3 (3' Μούγια, 33' Μπαλίκουισα / 48', 78' Σίκαν, 71' Ρακίτσκι)

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0