Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2: Ίδρωσαν, αλλά τα κατάφεραν οι «ροχιμπλάνκος», μπροστάρηδες Μοράτα και Γκριζμάν!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2: Ίδρωσαν, αλλά τα κατάφεραν οι «ροχιμπλάνκος», μπροστάρηδες Μοράτα και Γκριζμάν!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχτηκε την Φέγενορντ το βράδυ της Τετάρτης (04/10) για μια ακόμη εντυπωσιακή βραδιά Champions League. Η ολλανδική ομάδα φοβέρισε τους Ισπανούς και για λίγο όλοι πίστευαν πως θα τους ντροπιάσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Η ομάδα του Σιμεόνε, όμως δεν ξέρει να χάνει, σημειώνοντας το ανατρεπτικό 3-2.

Τα ματς των ομίλων του Champions League συνεχίζουν να προσφέρουν θέαμα με τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω τους. Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Φέγενορντ το βράδυ της Τετάρτης (04/10) ήταν σκέτη απόλαυση, με το ματς να λήγει 3-2.

Στο 7’ ο Ερμόσο έθεσε σε προσωρινό κίνδυνο την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, σημειώνοντας αυτογκόλ όταν η μπάλα βρήκε στο σώμα του. Ο ανεβασμένος Μοράτα ισοφάρισε στο 12’ με ένα αμφιλεγόμενο γκολ, το οποίο πάραυτα αναπτέρωσε το ηθικό των «ροχιμπλάνκος».

Οι Ολλανδοί πείσμωσαν και ο Χάντσκο έβαλε εκ νέου την Φέγενορντ μπροστά στο 34ο λεπτό. Ο Γκριζμάν απάντησε στο 49’ με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι, κρατώντας «ζωντανή» την Ατλέτικο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ισπανοί πήραν προβάδισμα δύο λεπτά μετά την έναρξή του, με τον Μοράτα να προβάλει το αριστερό του πόδι και να εκτελεί ένα σουτ ακριβείας, σκοράροντας ξανά στο 47’. Μετά από μερικές ακόμη απειλητικές φάσεις, η Ατλέτικο πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντ. Σιμεόνε): Ομπλάκ, Μολίνα (79’ Ρικέλμε), Αθπιλικουέτα, Βίτσελ, Ερσμόσο, Λίνο (62’ Γκαλάν), Ντε Πολ (46’ Γιορέντε), Κόκε, Νίγκεθ, Μοράτα (94’ Κωστής), Γκριζμάν (79’ Κορέα)

Φέγενορντ (Α. Σλοτ): Βελενρόιτερ, Χεερτρούιντα, Τράουνερ (74’ Νιουκόουπ), Χάντσκο, Χάρτμαν, Βίφερ (74’ Λινγκρ), Ζερούκι (79’ Τζαχανμπάκς), Τίμπερ, Στενγκς, Ουέντα (60’ Μίντεχ), Παϊσάο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0