Football Talk

Μόνο ο Τάισον θα το θυμάται: Στην προηγούμενη ανατροπή της Σαχτάρ στο Champions League, ήταν αρχηγός της! (video)

Μόνο ο Τάισον θα το θυμάται: Στην προηγούμενη ανατροπή της Σαχτάρ στο Champions League, ήταν αρχηγός της! (video)

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και τρεις ημέρες από την προηγούμενη φορά που η Σαχτάρ Ντόνετσκ πανηγύριζε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με ανατροπή. Τότε απέναντι στην Αταλάντα με 2-1. Ο Τάισον του ΠΑΟΚ θα το θυμάται. Το βίωσε άλλωστε ως αρχηγός!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πρακτικά δηλαδή, αντιλαμβάνεστε πως συζητάμε για περισσότερες από 1.000 ημέρες, στην προηγούμενη περίπτωση.

Γυρνάμε τον χρόνο στον Οκτώβριο του 2019. Και για την ακρίβεια, στην πρώτη ημέρα του μηνός, με τους Ουκρανούς τότε να ταξιδεύουν στην Ιταλία και να συναντούν την Αταλάντα, στην 2η αγωνιστική εκείνου του Champions League.

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς, με τον Μοράες να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Εν τέλει, ο Σόλομον «υπέγραψε» την ολική ανατροπή και τη νίκη της με 2-1 μακριά από τη χώρα της, με τον Τάισον να είναι ο αρχηγός της.

Άπαντες τον γνωρίζουμε. Μιλάμε άλλωστε για τον έμπειρο παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και βρίσκεται λίγους μήνες μόνο στη χώρα μας, έχει ήδη ξεχωρίσει. Τότε, αγωνίστηκε 90 λεπτά, ήταν εξαιρετικός και επί της ουσίας, μέχρι πρότινος αποτελούσε και τον τελευταίο παίκτη της Σαχτάρ με το περιβραχιόνιο, που είχε πανηγυρίσει τρίποντο με ανατροπή μαζί της!

Πλέον, τέσσερα χρόνια και τρεις ημέρες μετά, αυτό «έσπασε». Η Αντβέρπ διαχειρίστηκε… τραγικά το ματς, η Σαχτάρ ανέτρεψε το προβάδισμα των γηπεδούχων και με το τελικό 3-2, πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0