Football Talk

Ο Γιαμάλ «έγραψε» ιστορία, γιατί είναι… 72 ώρες μεγαλύτερος από τον Μπαμπαγιάρο!

Ο Γιαμάλ «έγραψε» ιστορία, γιατί είναι… 72 ώρες μεγαλύτερος από τον Μπαμπαγιάρο!

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος για… τρεις ημέρες διαφορά, «έσπασε» το ρεκόρ του Μπαμπαγιάρο και έγινε ο νεότερος παίκτης που ξεκινά βασικός στην ιστορία του Champions League!

Ακόμη μία ιστορία. Ακόμη ένα γεγονός που θα αργήσει να παραγραφεί. Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Champions League, ο οποίος ξεκινά στη βασική ενδεκάδα, δεν είναι πλέον ο Σελεστίν Μπαμπαγιάρο.

Εκείνος, το είχε πράξει σε ηλικία 16 ετών και 86 ημερών, τον Νοέμβριο του 1994. Το ρεκόρ του κράτησε σχεδόν 30 χρόνια. Ένα έτος πριν συμπληρωθεί όμως στον απόλυτο βαθμό η τριακονταετία, εμφανίστηκε ο Λαμίν Γιαμάλ.

Και ο Τσάβι, τον εμπιστεύεται τόσο, που φρόντισε να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα, για την αναμέτρηση απέναντι στην Πόρτο, στην Πορτογαλία.

Ο Γιαμάλ ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η «παρθενική» του στη βασική ενδεκάδα, είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Όλα αυτά σε ηλικία 16 ετών και 83ων ημερών. Καλά καταλάβατε. Το ρεκόρ καταρρίπτεται για τρεις ημέρες!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0