Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Φέγενορντ τής θύμισε τη… Λίβερπουλ, με πρώτο ημίχρονο «φωτιά»! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Φέγενορντ τής θύμισε τη… Λίβερπουλ, με πρώτο ημίχρονο «φωτιά»! (video)

«Έβρεξε» γκολ στο πρώτο ημίχρονο της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Φέγενορντ, κάτι που φέρνει αναμνήσεις από… Λίβερπουλ!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δε φημίζεται για το επιθετικό του ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά, στην αναμέτρηση με τη Φέγενορντ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, το 2-2 στο πρώτο ημίχρονο άφησε πλήρως ικανοποιημένους τους λάτρεις του αθλήματος.


Κατά την παρουσία του Αργεντίνου τεχνικού στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», ο συγκεκριμένος αριθμός τερμάτων δεν έχει επιτευχθεί σε πολλές περιπτώσεις, σε πρώτο μέρος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για την ακρίβεια, μόνο μία αναμέτρηση, στην εποχή του Σιμεόνε, έχει αποτελέσει… καθρέφτη του πρώτου 45λέπτου που έλαβε χώρα στο στάδιο Μετροπολιτάνο!

Ο λόγος το Ατλέτικο ΜαδρίτηςΛίβερπουλ στις 19 Οκτωβρίου του 2021, επίσης για τη φάση των ομίλων. Τότε, ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ναμπί Κεϊτά είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους «reds» στο 13ο λεπτό, όμως ο Αντουάν Γκριεζμάν είχε απάντηση με δύο δικά του, για να φέρει το ματς σε ισορροπία στο 34’!

Τελικά, οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς, αφού ο Αιγύπτιος επιθετικός βρήκε και πάλι δίχτυα στο 78’, για να γράψει το τελικό 2-3.

Το βράδυ της Τετάρτης (04/10), η Φέγενορντ έκανε πρώτη τη ζημιά στην ισπανική ομάδα, χάρη στο αυτογκόλ του Ερμόσο, αλλά ο Μοράτα ισοφάρισε άμεσα. Ο Χάνκο έβαλε μπροστά για άλλη μία φορά τον ολλανδικό σύλλογο, στο 34’, με τον Γκριεζμάν, όπως και απέναντι στη Λίβερπουλ, να προλαβαίνει να ισοφαρίσει λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με ένα πανέμορφο ψαλιδάκι. Σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα, αυτή τη φορά η Ατλέτικο βγήκε νικήτρια με 3-2, χάρη στο τέρμα του Μοράτα στο δεύτερο μέρος.


Τα τέσσερα γκολ που επιτεύχθηκαν σε αμφότερα τα παιχνίδια, αποτελούν τα περισσότερα που έχουν σημειωθεί σε ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League επί Ντιέγκο Σιμεόνε. Θα «σπάσει» ποτέ; Αυτή είναι μία απάντηση, που μόνο το μέλλον γνωρίζει!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0