Football Talk

Άφησέ τους πίσω και πάρε το Champions League: Ο Γκριεζμάν έκανε την… αρχή!

Άφησέ τους πίσω και πάρε το Champions League: Ο Γκριεζμάν έκανε την… αρχή!

Ο Γκριεζμάν σκόραρε το 31ο του γκολ στου Champions League, ξεπερνώντας είδωλα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, που παράλληλα είναι και κάτοχοι του τροπαίου της διασυλλογικής διοργάνωσης.   

Μία δεκαετία πριν, στις 20 Αυγούστου του 2013, ο Αντουάν Γκριεζμάν φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ σκοράρει κόντρα στη Λυών σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Δέκα χρόνια μετά, όντας παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκει δίχτυα για το 2-2 επί της Φέγενορντ, στο πλαίσιο της φάση των ομίλων συμπληρώνοντας τον αριθμό των 31 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει κάνει ο Γάλλος επιθετικός αν αναλογιστεί κανείς πως έχει σκοράρει περισσότερες φορές από θρύλους που έχουν αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έχει κατακτήσει και το τρόπαιο του CL με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2007/08, έχει από 30 γκολ στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ τον ίδιο ακριβώς αριθμό έχουν πετύχει οι Κακά και Ετό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει επίσης αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μίλαν το 2006/07, ενώ ο Ετό δεν έχει μόνο ένα, αλλά τέσσερα τρόπαια του CL στη συλλογή του. Δύο με την Μπαρτσελόνα, ένα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένα με την Ίντερ.

Άραγε το ότι ξεπέρασε αυτούς τους παίκτες μπορεί να σημαίνει πως έχει έρθει και η δική του η σειρά;

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0