Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμυνα που θυμίζει το 1966-67, αλλά τότε κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμυνα που θυμίζει το 1966-67, αλλά τότε κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα!

Το 1966-67 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεχόταν δύο γκολ ανά ενενηντάλεπτο, στα πρώτα 10 ματς της. Η φετινή της έκδοση μόνο με εκείνη τη σεζόν μπορεί να συγκριθεί, καθώς έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε 18 περιπτώσεις, μετά από 900 αγωνιστικά λεπτά. Ναι, απλώς υπάρχει μία βασική διαφορά. Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ματ Μπάσμπι, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ένα χρόνο πριν «γράψει» ιστορία στο Wembley απέναντι στην Μπενφίκα!

Είναι πολύ κακή τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι δεδομένο και η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα «μιλούν» από μόνα τους. Βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης στην Premier League, έχει ηττηθεί στα τέσσερα από τα επτά πρώτα ματς που έχει δώσει, για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα, είναι στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου στο Champions League και διαθέτει τη 2η χειρότερη ανασταλτική λειτουργία, από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, στα πρώτα 10 ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα εν λόγω στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα και ουδείς μπορεί να τα διαψεύσει. Υπάρχει μεγάλη ποδοσφαιρική «κρίση» στο «Ολντ Τράφορντ», η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ είναι μεγάλη και η μοναδική περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν δεχθεί τουλάχιστον 18 γκολ στα πρώτα 900 αγωνιστικά λεπτά που έχουν δώσει ανά αγωνιστική περίοδο, συναντάται τη σεζόν 1966-67.

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0