Football Talk

«Δεν ξεχνάμε, είσαι προδότης»: Ίντερ εναντίον Λουκάκου με… 50.000 σφυρίχτρες!

«Δεν ξεχνάμε, είσαι προδότης»: Ίντερ εναντίον Λουκάκου με… 50.000 σφυρίχτρες!

Ο Ρομέλου Λουκάκου θα τύχει ιδιαίτερης υποδοχής στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» (29/10) με τους οργανωμένους των «νερατζούρι» να ανακοινώνουν πως θα μοιράσουν στον κόσμο 50 χιλιάδες σφυρίχτρες για να προκαλούν… χαμό όταν ο Βέλγος παίκτης της Ρόμα θα παίρνει την μπάλα.   

Το ότι ο Λουκάκου είναι ανεπιθύμητος στις περισσότερες ιταλικές πόλεις έγινε ξεκάθαρο το φετινό καλοκαίρι. Μόνο και μόνο η είδηση πως συζητούσε με τη Γιουβέντους ήταν αρκετή ώστε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φιλάθλων. Παράλληλα, οι υποστηρικτές της Ίντερ αναφέρονται στον ίδιο χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό «προδότη».

Ο Λουκάκου φορώντας πλέον τη φανέλα της Ρόμα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο Μιλάνο, η οποία προβλέπεται επεισοδιακή.  

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «νερατζούρι» ανακοίνωσαν πως την 29η Οκτωβρίου θα μοιράσουν στον κόσμο 50 χιλιάδες σφυρίχτρες ώστε να κάνουν φασαρία κάθε φορά που ο Βέλγος θα παίρνει την μπάλα.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η μέρα της πιο ανεπιθύμητης επιστροφής πλησιάζει. Η 29η Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία που πρέπει να σημειωθεί με κόκκινο χρώμα για να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν όλη την αποστροφή που νιώθουμε κι εμείς απέναντι σε αυτούς που μας έχουν γυρίσει την πλάτη με τον πιο ανάξιο τρόπο.

Ένας χαρακτήρας που αποδείχθηκε ανθρωπάκι, γιατί πριν γίνεις πρωταθλητής πρέπει να είσαι άντρας και να ξέρεις να σέβεσαι τον λόγο σου. Σε υπερασπιστήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις και μας το ανταπέδωσες γυρίζοντας την πλάτη σου.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0