Football Talk

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Πώς ήρθε ο Μέσι στο Μαϊάμι; Θα σας πω...» (video)

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Πώς ήρθε ο Μέσι στο Μαϊάμι; Θα σας πω...» (video)
Ο Ντέβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πώς έπεισε τον Λιονέλ Μέσι να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, μετά από... ψήσιμο τεσσάρων ετών!
Όσα λεφτά κι αν δόθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι, ακόμα και για ακριβότερες μεταγραφές, το «μπαμ» ήταν ένα: η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι!

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και κατά πολλούς, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Κάτι που «ακουγόταν» για πολύ καιρό, αλλά έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο.

Και πράγματι ήταν, αλλά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, και με προσωπικούς του χειρισμούς, το κατέφερε. Έστω κι αν χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, όπως αποκάλυψε:

Αναλυτικά όσα ανέφερε, μιλώντας για όσα συνέβησαν, πίσω από τα «φώτα»:

«Όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι, πριν από δέκα χρόνια, ανακοινώνοντας ότι ξεκινώ μια ομάδα στο Μαϊάμι, το όραμά μου ήταν πάντα να φέρω τους καλύτερους παίκτες. Υποθέτω ότι ως ιδιοκτήτης μιας ομάδας, θέλεις πάντα να φέρεις τους καλύτερους παίκτες, αλλά η πιθανότητα να φέρεις τους καλύτερους είναι δύσκολη και πάντα προκλητική.

Μπήκα κρυφά στο ξενοδοχείο του μπαμπά του Μέσι πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στη Βαρκελώνη για μια συνάντηση μαζί του και προφανώς, σε εκείνο το σημείο, δεν ήμασταν έτοιμοι να τον φέρουμε και δεν ήταν έτοιμος να έρθει.

Γύρισα στον μπαμπά του και είπα, «θέλουμε τον γιο σου, θέλουμε να έρθει στο Μαϊάμι όταν είναι έτοιμος», και αν αυτό είναι δυνατό. Συνεχίσαμε τις συζητήσεις και με τους συνεργάτες μου, τον Χόρχε Μας και τον Χοσέ [Μας], δουλέψαμε πάνω σε αυτό για περίπου τέσσερα χρόνια.

Όταν ήταν στην Παρί Σεν Ζερμέν, είδαμε μια ευκαιρία και είτε θα επέστρεφε είτε στην Μπαρτσελόνα ή θα ερχόταν στο Μαϊάμι, αλλά ξαφνικά, όλα ευθυγραμμίστηκαν και συνεχίζαμε τις συζητήσεις.

Κάποιος σαν αυτόν στον σύλλογο, ξέραμε ότι θα τον άλλαζε και ξέραμε ότι θα άλλαζε το πρωτάθλημα και το άθλημα – αλλά πέρα ​​από αυτό ό,τι κάνει στο γήπεδο, ό,τι κάνει εκτός γηπέδου, για τα νέα παιδιά είναι ένα όνειρο. Κάτι που ισχύει επίσης για τον Ζόρντι Άλμπα και τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Το να φέρεις τον Λέο άλλαξε τα πάντα. Τα παιδιά της ακαδημίας έχουν κάποιον να κοιτάξουν για να αντιγράψουν, ο οποίος έχει κάνει τα πάντα, έχει κερδίσει τα πάντα και τους διδάσκει, κάτι που είναι εκπληκτικό.

Υπήρχε μια συνέντευξη τις προάλλες με ένα από τα παιδιά της ακαδημίας, που τα πάει καλά, και γύρισαν προς το μέρος του και του είπαν, "ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχει δώσει ο Λίο μέχρι τώρα;"

Και είπε, "να περπατάω περισσότερο". Είπε "να περπατάς περισσότερο γιατί βλέπεις περισσότερα", οπότε έχει ήδη ξεκινήσει το καλό που κάνει. Είναι απίστευτο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0