Football Talk

Σε μία «άρρωστη» ομάδα ίσως… κολλάς εύκολα, ακόμα και αν λέγεσαι Καζεμίρο (video)

Σε μία «άρρωστη» ομάδα ίσως… κολλάς εύκολα, ακόμα και αν λέγεσαι Καζεμίρο (video)

Ακόμα και ο Καζεμίρο «πληρώνει τα σπασμένα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εκτός των εσωτερικών υποθέσεων, καλείται να διαχειριστεί ένα πολύ κακό ξεκίνημα στην Premier και μία τελευταία θέση στον όμιλο του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην… κατρακύλα της έχει παρασύρει μαζί και έναν από τους πιο πολύπειρους πλέον παίκτες της Ευρώπης, τον Καζεμίρο.

Ο Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης το 2022, ύστερα από επτά χρόνια παρουσιάς στον σύλλογο και ξεκίνησε νέες περιπέτειες στην Premier League, γεγονός που μέχρι τώρα όμως δεν του έχει βγει σε καλό.

Από το ματς της Τρίτης (3/10)κόντρα στη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο του Champions League, ο 31χρονος έφυγε κρατώντας… ενθύμιο ακόμα μία κόκκινη κάρτα. Από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει συμπληρώσει τις τρεις, ενώ ως παίκτης των Μαδριλένων χρειάστηκε 222 παιχνίδια για να φτάσει τον ίδιο αριθμό!

Ο Καζεμίρο μοιάζει με μία…  παράπλευρη απώλεια της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο, η οποία είναι κάθε άλλο παρά ιδανική.

Με τη θέση του Έρικ Τεν Χαγκ να «τρίζει», οι Άγγλοι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν εσωτερικά ζητήματα της ομάδας τα οποία είναι αρκετά σοβαρά ώστε να επηρεάσουν το γενικό κλίμα. Πρώτα από όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δύο παίκτες είχαν περιπέτειες με τη δικαιοσύνη ύστερα από σοβαρές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία (Άντονι, Γκρίνγουντ).

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί το σίριαλ «Σάντσο» που διαδραματίζεται τον τελευταίο καιρό, με τον 23χρονο να έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τον προπονητή του. Ο Τεν Χαγκ έχει τιμωρήσει αυστηρότατα τον παίκτη και ο δεύτερος αναζητά ήδη τρόπο να φύγει ώστε να πάρει ξανά λεπτά συμμετοχής, αλλά σε μία άλλη ομάδα.

Όλα αυτά είναι φυσικά σημαντικά για τη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων, με το αγωνιστικό κομμάτι να είναι εξίσου προβληματικό.

Η Γιουνάιτεντ, μετά την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής της Premier League, βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από την Κρίσταλ Πάλας. Μέσα στα επτά πρώτα παιχνίδια, έχει ήδη συμπληρώσει τον αριθμό των τεσσάρων ηττών, ενώ τα ματς στα οποία έχει κερδίσει είναι μόλις τρία. Πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημα που έχουν κάνει οι «κόκκινοι διάβολοι» στο πρωτάθλημα τα τελευταία 34 χρόνια!

Σαν να μην έφταναν οι πίκρες της Premier League, ο σύλλογος υποχρεώθηκε και σε δεύτερη ήττα στους ομίλους του Champions League, καθώς είχε προηγηθεί η «τεσσάρα» της Μπάγερν (20/9). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται τελευταία στον όμιλό της. Ακόμα και η Κοπεγχάγη την έχει ξεπεράσει στη βαθμολογία.

Μέσα σε όλα αυτά, ακόμα και οι πιο χρήσιμοι παίκτες της είναι πιθανό να επηρεαστούν. Πώς άραγε θα έβγαινε ο Καζεμίρο… αλώβητος;

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0