Football Talk

Δύο εβδομάδες διαφορά, πέντε γκολ παραπάνω: Οι… Τρίτες μας στο Champions League είναι μόνο στην αρχή! (video)

Δύο εβδομάδες διαφορά, πέντε γκολ παραπάνω: Οι… Τρίτες μας στο Champions League είναι μόνο στην αρχή! (video)

Πόσα αλλάζουν σε δύο εβδομάδες, όταν όλες οι ομάδες δουλέψουν περισσότερο; Πολλά. Και μεγαλύτερη απόδειξη από τη 2η αγωνιστική του Champions League, επίσης Τρίτη, 14 ημέρες μετά, δεν υφίσταται. Πέντε γκολ περισσότερα, πολλές ανατροπές, εκπληκτικό θέαμα και… συνεχίζουμε!

Καταλάβαμε για ακόμη μία φορά για ποιον λόγο συζητάμε για τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το Champions League έχει επιστρέψει για τα καλά, η δεύτερη Τρίτη που το παρακολουθήσαμε είναι γεγονός και η αλήθεια είναι πως η διαφορά συγκριτικά με την προηγούμενη είναι πολύ μεγάλη.

Για ποιον λόγο το λέμε αυτό, ενώ μεσολάβησαν μόλις… δύο εβδομάδες; Γιατί παρακολουθήσαμε οκτώ ματς που είχαν γκολ, εκπλήξεις, ούτε ένα 0-0 και ανατροπές. Από πού να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε…

Από την πρώτη νίκη της Γαλατασαράι σε αγγλικό έδαφος ιστορικά, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την ανατροπή της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην πολύ μαχητική Κοπεγχάγη, από την πρώτη ήττα της Άρσεναλ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από 10 ματς ή από το τεράστιο «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Νάπολι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ;

Νωρίτερα μάλιστα, η Μπράγκα κέρδισε μετά από 11 χρόνια και μία ημέρα στον θεσμό, ενώ ο «φτωχός» συγγενής μεταξύ των υπολοίπων, είναι η αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπενφίκα. Νίκη με 1-0 για τους Ιταλούς, σε ένα ματς με αναρίθμητες ευκαιρίες, ακυρωθέν γκολ και παραλίγο μοιραίο τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Αισίως, παρακολουθήσαμε πέντε γκολ περισσότερα, συγκριτικά με την πρεμιέρα του Champions League, δύο εβδομάδες πριν, και πάλι Τρίτη. Δεν είχαμε ούτε μία «λευκή» ισοπαλία και μόλις ένα… No Goal (για τους στοιχηματικούς). Και σκεφτείτε, πως είμαστε μόνο στην αρχή!


Αναλυτικά, τα σκορ της πρώτης ημέρας του
Champions League, δύο εβδομάδες πριν, την Τρίτη (19/09):

Φέγενορντ - Σέλτικ 2-0

Λάτσιο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ 2-0

Μάντσεστερ Σίτι - Ερυθρός Αστέρας 3-1

Μπαρτσελόνα - Αντβέρπ 5-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πόρτο 1-3

Μίλαν - Νιούκαστλ 0-0

Γιουνγκ Μπόις - Λειψία 1-3


Διαβάστε και τα σκορ της Τρίτης (04/10) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Ουνιόν Βερολίνου - Μπράγκα 2-3

Σάλτσμπουργκ - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

Ίντερ - Μπενφίκα 1-0

Κοπεγχάγη - Μπάγερν Μονάχου 1-2

Λανς - Άρσεναλ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατασαράι 2-3

Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Αϊντχόφεν - Σεβίλλη 2-2

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0