Football Talk

Champions League, 1ος όμιλος: Νέα ήττα - σοκ της Γιουνάιτεντ, το γύρισε η Μπάγερν! (video)

Champions League, 1ος όμιλος: Νέα ήττα - σοκ της Γιουνάιτεντ, το γύρισε η Μπάγερν! (video)
Πολύ κακή εμφάνιση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Γαλατασαράι, ηττήθηκε με 3-2 από τους Τούρκους στο «Ολντ Τράφορντ», συνεχίζει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο όμιλο του ChampionsLeague!

Και όμως, είναι πραγματικότητα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας, και πάλι, μετά το 1-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», με 3-2 από τη Γαλατασαράι, στη 2η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League!

Και όλα αυτά, ενώ όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, προηγήθηκε δύο φορές. Ο Χόιλουντ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σκοράρει στα δύο πρώτα ματς του Champions League με αγγλική ομάδα, μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ακολούθησε ωστόσο γρήγορα το 1-1 από τον Ζαχά, με το μαρκάρισμα του Νταλότ να είναι τραγικό και τον Ιβοριανό να βρίσκει δίχτυα για 4η φορά στην καριέρα του απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους».

Στο 67’, ο Χόιλουντ ήρθε και πάλι να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του και ενώ επτά λεπτά νωρίτερα, ένα ακόμη γκολ του είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ. Υπέροχη ατομική προσπάθεια, 2-1 η Γιουνάιτεντ και άπαντες θεωρούσαν πως πολύ δύσκολα δεν θα φτάσει στο πρώτο της τρίποντο στο φετινό Champions League.

Και όμως, υπήρχε τρόπος. Ο Ακτούρκογλου ισοφάρισε στο 71’, σε μία φάση που ξεκινά από πλάγιο, για να φτάσουμε στο 78’ και να αστοχήσει σε πέναλτι ο Μάουρο Ικάρντι, με τον Κασεμίρο να βλέπει και την κόκκινη κάρτα.

Ό,τι δεν κατάφερε όμως ο Αργεντινός φορ σε εκείνο το σημείο, έλαβε χώρα τρία λεπτά νωρίτερα. Τραγική αμυντική λειτουργία και πάλι από τους γηπεδούχους, υπέροχο τελείωμα του Ικάρντι και η ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους» είναι γεγονός, αφήνοντάς τους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ζόρια είχε και η Μπάγερν στην Κοπεγχάγη, όμως οι Βαυαροί είναι φτιαγμένοι από άλλο μέταλλο. Αν και μέχρι το 67ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έχαναν με 1-0, έκαναν μία ακόμα ανατροπή και με την 15η συνεχόμενη νίκη τους σε παιχνίδια ομίλων έφτασαν στο 1-2 και εγκαταστάθηκαν στην κορυφή του ομίλου.

Έφτασε τις 101 νίκες στην καριέρα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ο Τόμας Μίλερ, με τον Τελ να δίνει το τρίποντο στους Βαυαρούς, σε μία νίκη που τους ανεβάζει στην κορυφή του πρώτου ομίλου και στο +6 φυσικά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0