Football Talk

Ίντερ – Μπενφίκα 1-0: Γλίτωσε από την… αστοχία του Λαουτάρο, χάρη στον «χρυσό» Τουράμ (video)

Ίντερ – Μπενφίκα 1-0: Γλίτωσε από την… αστοχία του Λαουτάρο, χάρη στον «χρυσό» Τουράμ (video)

Λαουτάρο έχανε τις φάσεις, ο Τουράμ όμως έδωσε την λύση στην Ίντερ (1-0). Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και φεύγει με κάτω το… κεφάλι από το Μιλάνο.

Μπορεί απέναντι στην Σαλερνιτάνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες να πέτυχε τέσσερα γκολ, σήμερα όμως (03/10) δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Για καλή του τύχη ο Τουράμ έδωσε το τρίποντο στους «νερατζούρι» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.


Στο 14ο λεπτό ο Άρουσνες από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζόμερ.

Ο Μαρτίνες δε στάθηκε τυχερός ούτε στο 55’ αλλά ούτε και στο 61’ καθώς είδε δις την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του αντίπαλου κίπερ.

Στο 62ο λεπτό το γκολ ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Τουράμ να γίνεται ο αποδέκτης της πάσας του Ντάμφρις και να σκοράρει για το 1-0 στο 62’.

Μετά τα δοκάρια ο Λαουτάρο έχασε και δύο τετ-α-τετ (74’, 87’). Αν δεν ήταν το γκολ του Γάλλου ο Μαρτίνες θα ήταν σίγουρα ο… μοιραίος για τους «νερατζούρι».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιντερ (Σ. Ιντζάκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (73′ Νταρμιάν), Μπαρέλα (92′ Κλάασεν), Τσαλχάνογλου (84′ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντιμάρκο (84′ Κάρλος Αουγκούστο), Λαουτάρο, Τουράμ (73′ Σάντσες).

Μπενφίκα (Ρ. Σμιντ): Τρουμπίν, Μπαχ (22′ Αραούχο), Οταμέντι, Μοράρο, Μπερνάτ (80′ Καμπράλ), Νέβες, Κοκτσού (69′ Μούσα), Ντι Μαρία (80′ Γιούρασεκ), Άουρσνες, Σίλβα (69′ Τσικίνιο), Νέρες.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0