Football Talk

Champions League, 2ος όμιλος: Πρώτο χαμένο ματς για την Άρσεναλ – «Μοιρασιά» για Αϊντχόφεν και Σεβίλλη (video)

Champions League, 2ος όμιλος: Πρώτο χαμένο ματς για την Άρσεναλ – «Μοιρασιά» για Αϊντχόφεν και Σεβίλλη (video)

Γεμάτη θέαμα και ανατροπές ήταν η 2η αγωνιστική του B' ομίλου του Champions League (3/10) με την Άρσεναλ να τα έχει βρει πολύ… σκούρα απέναντι στη Λανς, την ώρα που Σεβίλλη και Αϊντχόφεν πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 


Λανς – Άρσεναλ (2-1)

Μπορεί η εξόρμηση στη Γαλλία να φάνταζε απλή υπόθεση για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη, με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται με 2-1 από τη Λανς, στην 2η αγωνιστική του Champions League.

Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από νωρίς, χάρη στο τέρμα του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 14ο λεπτό, έπειτα από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και από τη στιγμή που δεν έγινε το 2-0 άμεσα με τον Τροσάρ, όλα έμοιαζαν να βαίνουν λάθος.

Ο Μπουκάγιο Σάκα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, ο Τόμασον στο 25’ έκανε το 1-1 με υπέροχο γκολ και η αλήθεια είναι πως και στο δεύτερο μέρος, οι Λονδρέζοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Τροσάρ είχε και πάλι ευκαιρία για να κάνει το 2-1, στο 49’, και η αστοχία «πληρώθηκε» για την Άρσεναλ, με τον Ουαχί να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 69’!

Πίεσαν οι Άγγλοι, δεν τα κατάφεραν και με το τελικό 2-1, η Λανς έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των «κανονιέρηδων» στη σεζόν!


 

 Αϊντχόφεν – Σεβίλλη (2-2)

Τόσο η Σεβίλλη όσο και η Αϊντχόφεν είχαν δύο αποτυχημένες προσπάθειες  να προηγηθούν στο σκορ. Οι προσπάθειες των Αντρέ Ραμάλιο για την PSV και στη συνέχεια αυτή του Πεντρόσα για τους Ισπανούς ακυρωθήκαν ως οφσάιντ .

Το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα στο μηδέν μέχρι το 68ο λεπτό, όταν οι Σεβιγιάνοι βρήκαν δίχτυα με τον Σέρχιο Ράμος να βγάζει μία πολύ καλή πάσα στον Νεμάνια Γκούντελι.

Ο Σέρβος μέσος ευστόχησε δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η χαρά των παικτών του Μεντιλίμπαρ δεν διήρκεσε για πολύ, καθώς ο Λουκ Ντε Γιονγκ ισοφάρισε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1 στο 86’.

Τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ο Ελ Νεσίρι έθεσε και πάλι την Σεβίλλη σε θέση οδηγού στο 87ο λεπτό με κεφαλιά για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι, αρνούμενοι να χάσουν, και πάλι έφεραν το ματς στα ίσα μία ανάσα πριν το τελευταίο σφύριγμα, με τον Τέζε να σκοράρει για το τελικό 2-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0