Football Talk

Όλα τα ρεκόρ του Μπέλιγχαμ στην Ιταλία: Ένας ηγέτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ετών… 20! (video)

Όλα τα ρεκόρ του Μπέλιγχαμ στην Ιταλία: Ένας ηγέτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ετών… 20! (video)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, μέσα σε μόλις μία ευρωπαϊκή βραδιά, έχει καταφέρει να καταρρίψει ένα ρεκόρ του Άρνολντ, αλλά και να ισοφαρίσει ένα ακόμα, το οποίο κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2017!   

Τί κάνει ο Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης; Σε μόλις εννέα εμφανίσεις με τη φανέλα των «μερένχες» έχει σημειώσει 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και ο λογαριασμός δε φαίνεται να έχει τέλος.

Ο 20χρονος εξελίσσεται σε έναν πολύ κομβικό παίκτη για την ομάδα της «Βασίλισσας», ο οποίος ήδη από τα πρώτα του παιχνίδια καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Στο ματς κόντρα στη Νάπολι, στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League (3/10), εκτός του ότι τροφοδότησε τον Βινίσιους για να κάνει στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος το 1-0, έβαλε και ο ίδιος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο Άγγλος μέσος στο 34ο λεπτό βρήκε δίχτυα για το 1-2, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το 2/2 για τον μόλις 20 ετών Μπέλιγχαμ, ο οποίος είχε προηγουμένως σκοράρει και απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, στην πρεμιέρα του CL.

Πριν καν συμπληρώσει τα 21 του χρόνια, έσπασε το «φράγμα» των 23 εμφανίσεων στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Όσον αφορά την πορεία του στο Champions League με την υπερ-πρωταθλήτρια Ρεάλ, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στα πρώτα του δύο παιχνίδια έχει πλέον ίδιο αριθμό γκολ με εκείνα που είχε σημειώσει ο άλλοτε σταρ των Μαδριλένων, Κριστιάνο Ρονάλντο το 2017.

Όλα αυτά, έχουν γίνει σε ένα μόλις ματς! Η Ιταλία φαίνεται πως είναι αρκετά... γούρικη για το wonderkid της «Βασίλισσας».

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

  

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0