Football Talk

Η νύχτα που η Μπράγκα δημιούργησε οπαδούς: Το γκολ του Κάστρο, η ανατροπή και ένας… πάγκος στο γήπεδο! (video)

Η νύχτα που η Μπράγκα δημιούργησε οπαδούς: Το γκολ του Κάστρο, η ανατροπή και ένας… πάγκος στο γήπεδο! (video)

Πώς αισθάνεσαι όταν κερδίζεις για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια και μία μέρα στο Champions League; Μάλλον κάπως έτσι. Οι απίθανες αντιδράσεις των παικτών της Μπράγκα, στην «παρθενική» τους νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνοι. Η Ουνιόν Βερολίνου είναι άτυχη. Δεν έχει την τύχη με το μέρος της, δυσκολεύεται πολύ, δεν καταφέρνει να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Το βίωσε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, είδε σε… επανάληψη την εν λόγω εξέλιξη, και απέναντι στην Μπράγκα, στη 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ας δούμε όμως το πράγμα από την άλλη πλευρά. Η Μπράγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά τις 2 Οκτωβρίου του 2012, κερδίζει στους ομίλους του Champions League. Ο Κάστρο σουτάρει, το 3-2 είναι γεγονός και όλοι οι Πορτογάλοι βρίσκονται εντός γηπέδου.

Ένας ολόκληρος πάγκος πανηγυρίζει στο χορτάρι. Επικές στιγμές, πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πώς να μην χαρεί κανείς μαζί τους;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0