Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3: Στα «χασομέρια» οι Πορτογάλοι ολοκλήρωσαν μία μυθική ανατροπή

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα 2-3: Στα «χασομέρια» οι Πορτογάλοι ολοκλήρωσαν μία μυθική ανατροπή

Μπορεί η αναμέτρηση της Ουνιόν με την Μπράγκα να έμοιαζε με παράσταση για έναν, όμως οι πορτογάλοι έβγαλαν «μέταλλο» και γύρισαν… τούμπα ολόκληρο το ματς, με το γκολ του Κάστρο στο 90+4’.

Όλο το Βερολίνο περίμενε την στιγμή που η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ της Ουνιόν στο Champions League.

Ο Μπέκερ σκόραρε δις, αλλά τα γκολ του δεν ήταν αρκετά για να… χαρίσουν την νίκη στην ομάδα του.

Η Μπράγκα με τους Νιακατέ, Μπρούμα και Κάστρο «ξέρανε» τους Γερμανούς παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς σε με ιστορική ανατροπή για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο 30ο λεπτό ο Μπέκερ έγραψε την δική του ιστορία σκοράροντας το «παρθενικό» γκολ της ομάδας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για το 1-0.

Ο επιθετικός από το Σουρινάμ δεν σταμάτησε εκεί και στο 37ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0.

Στο 41ο λεπτό ο Νιακατέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και μείωσε με κοντινό πλασέ για λογαριασμό της Μπράγκα.

Στο 52ο λεπτό οι Πορτογάλοι «πλήγωσαν» για δεύτερη φορά τους Γερμανούς και ο Μπρούμα με ένα φοβερό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 86ο λεπτό ο Άρονσον έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του πέρασε για λίγο άουτ και ας ήταν από αρκετά πλεονεκτική θέση.

Στο 90+4’ ο Κάστρο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα έξυπνο σουτ νίκησε τον Ρόνοβ για το 3-2 με ολόκληρο τον πάγκο της ομάδας να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσει τον «χρυσό» σκόρερ.

Νίκη ξανά για την Μπράγκα στο Champions League, 11 χρόνια και μία μετά.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουνιόν Βρολίνου (Ο. Φίσερ): Ρόνοβ, Γιουράνοβιτς, Ντούκι, Μπονούτσι, Λέιτε, Γκόζενς, Τουσάρ, Μπέκερ, Κραλ, Χάμπερερ (62’ Άρονσον), Μπέρενς (63’ Βόλαντ)

Μπράγκα (Α. Ζόρζ): Ματέους, Μπόρχα, Νιακατέ, Σάτσι, Μέντες (86’ Κάστρο), Ελμουσρατί, Ζαλασάρ, Μπρούμα, Όρτα, Τζαλό, Μπανζά (83’ Ρουίζ)

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr


www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0