Football Talk

Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2: «Περίπατος» των Βάσκων με… οδηγό τον Ογιαρθάμπαλ (video)

Σάλτσμπουργκ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2: «Περίπατος» των Βάσκων με… οδηγό τον Ογιαρθάμπαλ (video)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επέστρεψε μετά από μία δεκαετία στο Champions League… δριμύτερη και με «πρωτεργάτη» τον αρχηγό της, Μιγκέλ Ογιαρθάμπαλ, πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ (3/10).

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος σημάδεψε την αριστερή γωνία του Σλάγκερ και σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα των Ισπανών. Με πολύ ωραία ατομική ενέργεια, ο Μπράις Μέντεθ τροφοδότησε τον 26χρονο φορ, ο οποίος έκανε το 0-1 για τους Βάσκους.

Στο 27ο λεπτό, ο Ισπανός επιθετικός έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ ύστερα από μία «μάχη» ένας με έναν, και με ένα σουτ διαμόρφωσε το σκορ σε 0-2.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι εμφανώς ανώτεροι από τους παίκτες της Σάλτσμπουργκ, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν ακόμα την εστία του Άλεξ Ρεμίρο.

Στο 48’, ο τερματοφύλακας των Βάσκων παραχώρησε πέναλτι στους Αυστριακούς, ωστόσο οι πανηγυρισμοί τους δεν κράτησαν πολύ καθώς ύστερα από έλεγχο της επίμαχης φάσης στο VAR, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση και δεν καταλογίστηκε στους Ισπανούς η «εσχάτη των ποινών».

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι παίκτες του Στρούμπερ δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και γνώρισαν μία εντός έδρας ήττα με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει 0-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0