Football Talk

Το ονειρευόταν στην εφηβεία, το έκανε στα 26: Το «γκολ στα αστέρια» για τον Ογιαρθάμπαλ χρειάστηκε… 310 ματς! (video)

Το ονειρευόταν στην εφηβεία, το έκανε στα 26: Το «γκολ στα αστέρια» για τον Ογιαρθάμπαλ χρειάστηκε… 310 ματς! (video)

Ο «πιστός στρατιώτης» της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μιγκέλ Ογιαρθάμπαλ, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League, ύστερα από 12 χρόνια παρουσίας και 310 εμφανίσεις με την ομάδα των Βάσκων.

Ο Μιγκέλ Ογιαρθάμπαλ είναι «γέννημα θρέμμα» της Ρεάλ Σοσιέδαδ καθώς από την ηλικία των 15 ετών αγωνίζεται στις ακαδημίες της ομάδας των Βάσκων.

Ο 26χρονος επιθετικός μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, έχει μεν κερδίσει ένα Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2019/20, ωστόσο στο ματς κόντρα στην Σάλτσμπουργκ (3/10), ο ίδιος έκανε ένα από τα πιο τρελά του όνειρο πραγματικότητα.

Όχι μόνο φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Σοσιεδάδ σε ματς Champions League, παρά σκόραρε και το «παρθενικό» του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων, που βλέπουν την ομάδα τους μετά από δέκα χρόνια να επιστρέφει στους ομίλους του CL, πανηγύρισαν το γκολ του αρχηγού τους με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Επιπλέον, ο Ογιαρθάμπαλ συμπλήρωσε τα τέσσερα διαδοχικά γκολ στα ισάριθμα τελευταία ματς με τους «τσούρι ούρντιν». Πρόκειται για τον ίδιο αριθμό τερμάτων που είχε σημειώσει στα προηγούμενα 35 του παιχνίδια.

Ο Ισπανός φορ χρειάστηκε 310 αγώνες και, έπειτα από 86 γκολ με την ομάδα στην οποία «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά, επιτέλους βρήκε δίχτυα και στο Champions League.

Τελικά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

  

    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0