Football Talk

Ο Σεράλντο Μπέκερ «έγραψε» ιστορία και η Ουνιόν Βερολίνου σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League (video)

Ο Σεράλντο Μπέκερ «έγραψε» ιστορία και η Ουνιόν Βερολίνου σκόραρε για πρώτη φορά στο Champions League (video)

Αυτή την στιγμή στο Βερολίνο ομόφωνα τα χείλη των φίλων της Ουνιόν δεν σταματούν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα, Σεράλντο Μπέκερ. Ο επιθετικός από το Σουρινάμ εκπλήρωσε τα… όνειρα των οπαδών της ομάδας του.

Στο 30ο λεπτό ο χρόνος στο Βερολίνο «πάγωσε» και οι παλμοί των οπαδών στις κερκίδες από τους «100» κατέβηκαν απότομα στους «0».

Η Ουνιόν Βερολίνου έβαλε το πρώτο της γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο Σεράλντο Μπέκερ θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων των φίλων της ομάδας.

Χρειάστηκαν να περάσουν 57 χρόνια για να δουν οι Γερμανοί, την Ουνιόν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Μετά την τρομερή εμφάνιση, παρά την ήττα (1-0), στο Μπερναμπέου το μόνο που έλλειπε ήταν το «παρθενικό» γκολ στην διοργάνωση, κάτι που θεωρούταν απλώς θέμα χρόνου.

Ο Μπέκερ ήταν εν τέλει αυτός που «χάραξε» το όνομα του στα βιβλία της ιστορίας καθώς στο 30ο λεπτό πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα της Μπράγκα για το 1-0.

Ο επιθετικός από το Σουρινάμ αντί να ικανοποιηθεί από το τέρμα του, αντιθέτως του άνοιξε η… όρεξη.

Μόλις 7 λεπτά μετά με ένα εξαιρετικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του δημιουργώντας «πανδαιμόνιο» στους οπαδούς που έβλεπαν live να γράφεται ιστορία.  



Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0