Football Talk

Μετά τη Λίβερπουλ, ο ΠΑΟΚ; Πρόταση για αλλαγές στον έλεγχο του οφσάιντ και το goal line technology!

Μετά τη Λίβερπουλ, ο ΠΑΟΚ; Πρόταση για αλλαγές στον έλεγχο του οφσάιντ και το goal line technology!

Μερικές ώρες αφότου η Λίβερπουλ ζήτησε να ακούσει την ενδοεπικοινωνία του VAR με τον Χούπερ, για τα λάθη που έλαβαν χώρα στην αναμέτρησή της με την Τότεναμ, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να προτείνει αλλαγές στον έλεγχο του οφσάιντ και το goal line technology!

Η αρχή έγινε από τη Λίβερπουλ. Ναι, ήταν δικαιολογημένο. Ζήτησε να ακούσει τη συζήτηση που έλαβε χώρα ανάμεσα στον VAR και τον Ντάρεν Ίνγκλαντ με τον Χούπερ, αναφορικά με τα λάθη που προέκυψαν στην αναμέτρησή της με την Τότεναμ στο Λονδίνο, τα οποία συνετέλεσαν στην πρώτη φετινή της ήττα σε επίπεδο Premier League.

Λίγες ώρες μετά, γίνεται γνωστό πως ο ΠΑΟΚ καταθέτει πρόταση για τρισδιάστατο έλεγχο του οφσάιντ, αλλά και αλλαγές στο goal line technology.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρόταση να διερευνηθεί το κόστος για goal line technology και για «ημιαυτόματη τεχνολογία οφσάιντ» που θα κρίνει ακόμη και τις πιο αυστηρές αποφάσεις οφσάιντ, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι συνέβαινε το προηγούμενο σύστημα. Πρόκειται για μια τρισδιάστατη κινούμενη απόδοση της φάσης που θα μεταδίδεται για τους φιλάθλους στο γήπεδο και στην τηλεόραση και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ του 2022.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0