Football Talk

Και όμως, συμβαίνει: Η Μπαρτσελόνα η μόνη αήττητη στη La Liga, η Ρεάλ φαβορί… στοιχηματικά για τον τίτλο!

Και όμως, συμβαίνει: Η Μπαρτσελόνα η μόνη αήττητη στη La Liga, η Ρεάλ φαβορί… στοιχηματικά για τον τίτλο!

Μπορούν οι «μπλαουγκράνα» να πάρουν το Πρωτάθλημα δεύτερη συνεχομένη χρονιά; Τα στατιστικά δείχνουν πως ναι, όχι όμως, και τα… στοιχηματικά. Στα μάτια των ελληνικών στοιχηματικών εταιρειών η Ρεάλ είναι το απόλυτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί. Μπαρτσελόνα… το νου σου!

Η μόνη ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς καμία ήττα. Η απόκτηση των Γκιντογκάν, Φέλιξ και Κανσέλο την «ανανέωσαν». Ο Τσάβι προσαρμόζεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο στον ρόλο του προπονητή· δοκιμάζεται, πειραματίζεται και στο τέλος βγαίνει κερδισμένος. Γκάβι, Πέδρι, Φεράν Τόρες, Γιαμάλ, Φερμίν Λόπεθ αντιπροσωπεύουν το λαμπρό μέλλον του συλλόγου. Είναι δυνατόν να πάει κάτι λάθος;

Και όμως, είναι! Ποια ομάδα μπορεί να πάρει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της; Δεν είναι άλλη φυσικά, από την «βασίλισσα». Η πλειοψηφία των ελληνικών στοιχηματικών site άλλωστε, την βγάζει πρώτη, με τους «μπλαουγκράνα» να ακολουθούν ως δεύτερη πιο πιθανή επιλογή. Οι αποδόσεις ή που θα συγκλίνουν ή που θα συμφωνούν… ομόφωνα.

Για παράδειγμα, στην Novibet η νίκη της Ρεάλ στη διοργάνωση έχει 1.90 απόδοση και της Μπαρτσελόνα 2.20, ενώ στο Pamestoixima.gr η ομάδα του Αντσελότι Πρωταθλήτρια πιάνει 1.87 απόδοση και η ομάδα του Τσάβι και εδώ 2.20. Επομένως, η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί την πιο ρεαλιστική διεκδικήτρια.

barcelona_real_madrid.png

Έχει ήδη μια ήττα, λείπουν σημαντικοί παίκτες (Μιλιτάο, Κουρτουά, Βινίσιους), αλλά παραμένει ακόμη ένα συνεκτικό και καλά οργανωμένο σύνολο. Ο Μπέλιγχαμ σπέρνει και θερίζει, ο Χοσέλου τελικά βρήκε τη θέση του ως σέντερ φορ, προσμετρώντας ήδη 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 ματς και ο Βαλβέρδε κρίνεται άκρως απαραίτητος συνδετικός κρίκος στη μεσαία γραμμή. Είναι λες και η απουσία του Βίνι έχει περάσει… απαρατήρητη!

Το σενάριο να κατακτήσει η Ρεάλ, εν τέλει, το Πρωτάθλημα δεν φαντάζει καθόλου απίθανο και θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να κάνουν οι παίκτες της στον Αντσελότι στην τελευταία του σεζόν με τους «λος μπλάνκος».

Άσχετα με το τι προτείνουν οι ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες, οι Ισπανοί ποντάρουν στην Μπαρτσελόνα, αφού ότι και να λέμε, είναι ξεκάθαρο πως διανύει την καλύτερή της φάση.

Σουζάννα Μποντίνη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0