Football Talk

Φούλαμ – Τσέλσι 0-2: Νέα αρχή για τους «μπλε», αλλά και για τον… Μούντρικ! (video)

Φούλαμ – Τσέλσι 0-2: Νέα αρχή για τους «μπλε», αλλά και για τον… Μούντρικ! (video)

Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι στην Premier League! Οι «μπλε» πέρασαν από το «Κρέιβεν Κότατζ» της Φούλαμ με 2-0 (02/10) στην 7η αγωνιστική, με τον Μιχαΐλο Μούντρικ να πετυχαίνει το «παρθενικό» του γκολ στους Λονδρέζους!

Αγνοούσε τη νίκη στην Premier League από τις 25 Αυγούστου. Η Τσέλσι, όμως, άφησε επιτέλους πίσω τον… καταραμένο Σεπτέμβριο και κέρδισε τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» με 2-0 (02/10), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League. Ανέβηκε έτσι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στους 8 πόντους, αλλά με το ηθικό της να βελτιώνεται αισθητά.

Πέρα από τη νίκη, ωστόσο, οι «μπλε» είχαν ακόμα ένα ευχάριστο γεγονός. Είδαν επιτέλους τον Μιχαΐλο Μούντρικ να σκοράρει, για πρώτη φορά από την έλευσή του στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιανουάριο! Ο Ουκρανός άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με ένα ψύχραιμο κοντινό σουτ στο 18’, με τον Μπρόγια, μόλις ένα λεπτό αργότερα, στο 19’, να γράφει το 2-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα της Φούλαμ.

Τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν κριθεί και εν τέλει αυτό ακριβώς έγινε. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο διαχειρίστηκε το προβάδισμα της ομάδας του μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα και έτσι, έφτασε στο δεύτερό του «τρίποντο» στη φετινή σεζόν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0