Football Talk

Το Γεντί Κουλέ θυμίζει και πάλι «φρούριο» και ο ΟΦΗ το έκανε με τον... δύσκολο τρόπο! (video)

Το Γεντί Κουλέ θυμίζει και πάλι «φρούριο» και ο ΟΦΗ το έκανε με τον... δύσκολο τρόπο! (video)

Τρεις εντός έδρας νίκες και τι...νίκες για τον ΟΦΗ! «Λύγισε» Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κατά σειρά και παράλληλα, ισοφάρισε από τις αρχές Οκτώβρη, όσα πέτυχε στο Γεντί Κουλέ σε ολόκληρη την περσινή σεζόν!

Ο φετινός ΟΦΗ δείχνει να είναι φτιαγμένος από άλλο... υλικό! Ο Βάλντας Νταμπράουσκας συνεχίζει το έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022, και το σύνολό του, παρουσιάζεται σε ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση από την περσινή.

Κάπως έτσι, κατάφερε να «λυγίσει» στην έδρα του τους Άρη (20/08, 3-2), ΠΑΟΚ (03/09, 1-0) και ΑΕΚ (02/10, 2-0) κατά σειρά, φτάνοντας τις τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στο Γεντί Κουλέ φέτος, καθώς μεσολάβησε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο (23/09, 1-1).

Πάντως, πέραν της δικαιολογημένης χαράς, μετά από την τελευταία μεγάλη νίκη τους, έχουν κι έναν πολύ καλό λόγο, να νιώθουν πως ήδη, από τις αρχές Οκτώβρη και μετά από μόλις επτά αγωνιστικές στη Stoiximan Super League, έχουν κάνει ένα μεγάλο «άλμα», συγκριτικά με πέρυσι.



Τα τρία «τρίποντα», μετά από τέσσερα ματς στο Γεντί Κουλέ, ισοφάρισαν τις εντός έδρας νίκες που είχε ο ΟΦΗ σε ολόκληρη τη σεζόν 2022/23, σε κανονική διάρκεια και Play Out! Συνολικά, δηλαδή, σε 17 ματς!

Κι όμως, η αυτοπεποίθηση των Κρητικών είναι τέτοια, που ό,τι έπραξαν πέρυσι σε βάθος μίας σεζόν, το έπραξαν φέτος, μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές και μάλιστα, απέναντι στους τρεις από τους πέντε, του ελληνικού Big-5!

Μένει να φανεί, αν έχουν διάθεση για ακόμα υψηλότερες κορυφές, μιας και υποδέχονται τον Ολυμπιακό στις 29 Οκτωβρίου. Ό,τι κι αν συμβεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους», πάντως, το Γεντί Κουλέ κέρδισε το δικαίωμα να λογίζεται ξανά, ως «φρούριο» του ΟΦΗ!




Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0