Football Talk

Έλαβε εξιτήριο ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ

Έλαβε εξιτήριο ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ

Άκρως θετικά τα νέα για τον γκολκίπερ Φέσεν της Βααλβάικ, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε σφοδρή σύγκρουση με παίκτη του Άγιαξ.

Τα νέα για την κατάσταση του Ετιέν Φέσεν είναι πολύ ευχάριστα, με τον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ να επιστρέφει στο σπίτι του την Κυριακή (01/10) αργά το απόγευμα, έχοντας περάσει μία νύχτα στο νοσοκομείο.

Εκείνος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με τον Άγιαξ, έπειτα από μία σφοδρή σύγκρουση με τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ και παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση, με τις εξετάσεις του έως τώρα να είναι καθαρές.

«Πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, όπου έκαναν εξετάσεις. Ευτυχώς δεν υπήρχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε φαινόταν καλά. Πέρασε μια ήρεμη νύχτα και επέστρεψε στο σπίτι έχοντας πάρει τις οδηγίες του γιατρού και του φυσιοθεραπευτή. Όλα αυτά είναι θετικά μηνύματα», είπε ο αρχηγός της Βάαλβαϊκ, Μίκιελ Κράμερ.

Αναφερόμενος στα λεπτά που ακολούθησαν τη σύγκρουση του 28χρονου Ολλανδού, όπου οι πρώτες βοήθειες που του προσέφεραν οι διασώστες του γηπέδου, αλλά και η χρήση απινιδωτή του έσωσαν τη ζωή, τόνισε: «Ήταν τρομακτικό. Ελπίζεις να μην ζήσεις ποτέ κάτι τέτοιο. Εκείνη τη στιγμή είσαι μακριά από τον κόσμο. Ο γιατρός μας έπρεπε να βγάλει έξω τη γλώσσα του, γιατί την είχε καταπιεί. Όταν βλέπεις την ανάνηψη, φοβάσαι και φυσικά αμέσως σκέφτεσαι "καρδιακή ανακοπή". Ήταν ένα σοκ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0