Football Talk

Η ενδεκάδα του μήνα στο «Νησί»: Μάλλον η ΑΕΚ… επηρέασε την Μπράιτον, κανείς και από τη Γιουνάιτεντ!

Η ενδεκάδα του μήνα στο «Νησί»: Μάλλον η ΑΕΚ… επηρέασε την Μπράιτον, κανείς και από τη Γιουνάιτεντ!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του μήνα στην Premier League, η οποία σηματοδότησε μερικές εκπλήξεις, από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί τη μοναδική ομάδα του Big 6, που δεν έχει εκπροσώπηση. Ουδείς και από την Μπράιτον στο «σχήμα», ένας εκπρόσωπος για Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι.

Και κάπου εδώ, έχοντας φτάσει στις 2 Οκτωβρίου και έχοντας ολοκληρώσει τις πρώτες επτά αγωνιστικές της Premier League, έγινε γνωστή η καλύτερη ενδεκάδα του μήνα που παρήλθε, η οποία προφανώς και περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που δεν θα μπορούσαν να λείπουν, αλλά δημιουργεί και εντυπώσεις διά των… απουσιών της.

Το εντυπωσιακότερο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως ούτε ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπεριλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα. Την ίδια ώρα, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την αντίπαλο της ΑΕΚ στον 6ο όμιλο του Europa League, την Μπράιτον, ενώ από έναν εκπρόσωπο έχει η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ.

Εν αντιθέσει με αυτό που πολλοί θα περίμεναν, η Τσέλσι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει θέση στην ενδεκάδα, ενώ η μοναδική ομάδα που είδε δύο ποδοσφαιριστές της να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν, είναι η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Είχαμε όμως και… μεγαλύτερη συμμετοχή μίας ομάδας, από τους δύο της Τότεναμ. Ο λόγος για τη Νιούκαστλ, καθώς ο Κίραν Τρίπιερ, ο Άντονι Γκόρντον και ο Μπρούνο Γκιμαράες, βρέθηκαν σε κάθε μία από τις γραμμές του γηπέδου, αναδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, τη βελτίωση της ομάδας του Έντι Χάου.

Δείτε αναλυτικά την κορυφαία ενδεκάδα της Premier League για τον Σεπτέμβριο:

Σάντσεθ (Τσέλσι), Τρίπιερ (Νιούκαστλ), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Ταρκόφσκι (Έβερτον), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Μάντισον (Τότεναμ), Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Σάκα (Άρσεναλ), Γκόρντον (Νιούκαστλ), Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι), Σον (Τότεναμ).

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0