Football Talk

Ο σεβασμός… δεν είναι για όλους: Συνελήφθησαν οι φίλοι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ που έδειχναν φωτογραφίες του μικρού Λόουερι!

Ο σεβασμός… δεν είναι για όλους: Συνελήφθησαν οι φίλοι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ που έδειχναν φωτογραφίες του μικρού Λόουερι!

Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς δύο αντίπαλους οπαδούς μίας ομάδας που για να πικάρουν την αντίπαλό τους, δείχνουν φωτογραφίες ενός παιδιού που δεν βρίσκεται στη ζωή; Καλά σκεφτήκατε. Αλλά στην Αγγλία εφαρμόζονται οι νόμοι…

Σε μία αποτρόπαια κίνηση, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα άσχημα από ολόκληρο τον αγγλικό Τύπο, προέβησαν δύο φίλοι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, προκειμένου να πικάρουν τον κόσμο της Σάντερλαντ, το βράδυ της Κυριακής στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Τι έκαναν λοιπόν; Βρέθηκαν στην εξέδρα των γηπεδούχων και για να ενοχλήσουν τους φιλοξενούμενους, έβγαλαν το κινητό και τους έδειχναν φωτογραφίες του μικρού, Μπράντλεϊ Λόουρι, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και ήταν ο αγαπημένος φίλος του τέως ποδοσφαιριστή της Σάντερλαντ, Ζερμέν Ντεφόε.

Η μεγάλη διαφορά του αγγλικού ποδοσφαίρου όμως, συγκριτικά με άλλα πρωταθλήματα, είναι πως οι κάμερες υπάρχουν για να λειτουργούν. Αμφότεροι συνελήφθησαν και… δύσκολα θα μπουν ξανά στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πως ο σεβασμός δεν είναι για όλους!

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0