Football Talk

Από τα «δύο πρωταθλήματα» στο «δεν έφυγα ποτέ!»: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πώς να μην περνά... απαρατήρητος! (video)

Από τα «δύο πρωταθλήματα» στο «δεν έφυγα ποτέ!»: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει πώς να μην περνά... απαρατήρητος! (video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γνωστός για τα «ξεσπάσματά» του στις δηλώσεις του, όπως αποδείχθηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό (01/10, 2-2). Έτσι, το BN Sports θυμάται μερικές άλλες… παρορμητικές ατάκες του.

Τα παράπονά του για την διαιτησία πολλά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν… έξαλλος μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και μίλησε για διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο στις δηλώσεις του, όσο και στη συνέντευξη Τύπου.

Κάτι συνηθισμένο για τον Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος δεν διστάζει να εκφράζει την άποψή του και πολλές φορές με παρορμητικό τρόπο, με το BN Sports να θυμάται ατάκες του που προκάλεσαν έντονες… αντιδράσεις.



«Ήρθαν εδώ και μας έκλεψαν – Για εμένα η… πρώτη ομάδα στην βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ»

Το επεισοδιακό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ τη σεζόν 2017/18, αποτέλεσε αφορμή για τον Λουτσέσκου να πει μία ατάκα η οποία «συζητιέται» μέχρι και σήμερα.

Ο Ρουμάνος έκανε λόγο για κλοπή επανειλημμένα στις δηλώσεις του μετά από εκείνο το σημαδιακό ματς, ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει το σύνολο της «Ένωσης» με… τσίρκο.

«Ήρθαν εδώ και μας έκλεψαν! Για εμένα η… πρώτη ομάδα στην βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν ένα τσίρκο διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του διαιτητή», είχε αναφέρει.


«Για μένα έχω πάρει δύο πρωταθλήματα. Τέλος!»

Ο Λουτσέσκου φυσικά είχε σχολιάσει ξανά την έκβαση του πρωταθλήματος, καθώς πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων τη σεζόν 2018/19, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι θέμα ότι προκαλώ κάποιον. Κάποιοι μου λένε ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω. Γιατί; Όταν κάνεις κάτι, υπάρχουν αντιδράσεις. Εμείς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτοί το έκλεψαν. Για μένα έχω πάρει δύο πρωταθλήματα. Τέλος!».



«Μόνο στη Γερμανία του Χίτλερ έγιναν αυτά»

Ένα από τα πιο… παρορμητικά του σχόλια, αναφερόταν στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που του θύμισε εποχές… Χίτλερ!

«Πιστεύω πως στην ιστορία του αθλητισμού, στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτό συνέβη μόνο κατά την διάρκεια της Γερμανίας του Χίτλερ», τόνισε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο fanatic.ro.

λουτσεσκου_3.jpg


«Για μένα δεν έφυγα ποτέ!»

Με την πρώτη του φράση στην επιστροφή του στην Ελλάδα, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα πως… δεν αποχώρησε ποτέ: «Για μένα δεν έφυγα ποτέ», είχε δηλώσει.

Ταυτόχρονα, ο Ρουμάνος βρισκόταν σε τρελά… κέφια και οι απαντήσεις του διαδέχονταν η μία την… άλλη. «Τρώω με ευχαρίστηση και το ξαναζεσταμένο φαγητό», απάντησε λίγο αργότερα για την δεύτερη του θητεία με τα «ασπρόμαυρα».


«Αν υπήρχε το
VAR το 2018, θα είχα στο σπίτι μου δύο τρόπαια πρωταθλήματος»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου του, είπε ότι Ραζβάν Λουτσέσκου έχει «μανία με τον Παναθηναϊκό». Μολαταύτα, εξίσου μεγάλη… προσοχή έχει δώσει ανά τα χρόνια και στη «μάχη» του τίτλου το 2018.

Μολονότι απουσίαζε για σχεδόν δύο χρόνια από τα ελληνικά γήπεδα, δεν λησμόνησε ούτε… δευτερόλεπτο το χαμένο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς, λέγοντας:

«Αν υπήρχε το VAR το 2018, θα είχα στο σπίτι μου δύο τρόπαια πρωταθλήματος».

Χρήστος Σκούρας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0