Football Talk

Μπράντον Τόμας: «Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός»

Μπράντον Τόμας: «Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός»

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος άφησε «αιχμές» για τον χρόνο των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής.

Μετά την «έκρηξη» του Ραζβάν Λουτσέσκου, έντονα παράπονα κατά της διαιτησίας εξέφρασε και ο Μπράντον Τόμας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε, όμως ο «Δικέφαλος» δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο ματς.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 96’, με τον Ισπανό να αφήνει «αιχμές» για τα λεπτά των καθυστερήσεων που κρατήθηκαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αξίζαμε τη νίκη αλλά για ακόμη μία φορά εδώ ξεπεράσαμε τον χρόνο των καθυστερήσεων, παίξαμε όσο χρειάστηκε για να ισοφαρίσει ο Παναθηναϊκός. Κρατάμε τη νοοτροπία που είχαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές, στην πρώτη περίοδο του αγώνα δεν είχαμε καλή απόδοση, διορθώσαμε τα λάθη μας, πιέσαμε πολύ και αξίζαμε τη νίκη.

Σίγουρα η ισοφάριση μας απογοητεύει, κρατάμε αυτή τη νοοτροπία και στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ Άιντραχτ Φρανκφούρτης)», δήλωσε αρχικά στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι, ο Ισπανός φορ των «ασπρόμαυρων» για να προσθέσει:

«Όλοι οι επιθετικοί όταν κάνουμε τη δουλειά μας σκοράροντας και δίνοντας ασίστ είμαστε χαρούμενοι. Ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται με καλό αποτέλεσμα. Κανείς δεν χαίρεται όταν η ομάδα χάνει. Όταν έχεις βοηθήσει και εσύ, είναι ό,τι καλύτερο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0