Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μία ικανοποίηση που δεν χάσαμε»

Γιοβάνοβιτς: «Είναι μία ικανοποίηση που δεν χάσαμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι το 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ (01/10) μπορεί να δίνει μία ικανοποίηση λόγω του γκολ στο φινάλε, ωστόσο πιστεύει ότι οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να φύγουν με κάτι καλύτερο από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γερεμέγιεφ με… buzzer-beater έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό, γράφοντας στις καθυστερήσεις το τελικό 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (01/10). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να ικανοποιήθηκε από την ισοφάριση, αλλά θεωρεί ότι οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες για να βγουν νικητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Όταν ισοφαρίζεις στο τελευταίο λεπτό και δεν χάνεις τουλάχιστον έχεις μία μικρή ικανοποίηση ότι δεν έχασες, αλλά αν δούμε τη μεγάλη εικόνα του παιχνιδιού, μας αδίκησε πάρα πολύ γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι που όμως έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο δεν εξελίχτηκε όπως έπρεπε να εξελιχτεί.

Οι αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο μάς έλειψαν στο σημερινό παιχνίδι πάρα πολύ, είχαμε αρκετές προσπάθειες, θέλαμε λίγο παραπάνω συνεργασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πάρα πολλά λάθη αλλά ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι το παραμικρό λάθος μπορούσε να το εκμεταλλευτεί.

Ήμασταν συνεχώς πίσω στο σκορ, αν αναλογιστούμε ότι χάσαμε το προηγούμενο ματς εδώ μέσα παιχνίδι, σίγουρα προκαλούσε νευρικότητα. Ευτυχώς δεν την είχαμε σήμερα, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος με ορθόδοξο τρόπο, ισοφαρίσαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι που βάσει της μεγάλης εικόνας θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αλλά όταν χάνεις με 2-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό και το γκολ στο τελευταίο λεπτό τουλάχιστον είναι μία ικανοποίηση ότι ένα τέτοιο ματς δεν το χάσαμε.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0