Football Talk

Λουτσέσκου: «Ας βγαίναμε στο γήπεδο να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, για να είναι όλοι ήρεμοι!» (video)

Λουτσέσκου: «Ας βγαίναμε στο γήπεδο να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, για να είναι όλοι ήρεμοι!» (video)
«Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά!» Έξαλλος ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (01/10, 2-2)!
Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV, μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (01/10, 2-2) στη Λεωφόρο.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν έξαλλος και χρησιμοποίησε πολύ σκληρή γλώσσα, πριν καν ολοκληρώσει την ερώτησή του ο δημοσιογράφος, κάνοντας μέχρι και... επίκληση στον κόσμο, κοιτώντας επίμονα την κάμερα.

«Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο; Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει διαφθορά. Ας βγάζαμε την ομάδα στο γήπεδο, να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, να είναι όλοι ήρεμοι» ανέφερε αρχικά.

«Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο… Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι. Είναι άδικο.

Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες.

Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα!», τόνισε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0