Football Talk

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 2-0: Η «αντεπίθεση» ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό και συνεχίζεται στην Bundesliga! (video)

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 2-0: Η «αντεπίθεση» ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό και συνεχίζεται στην Bundesliga! (video)
Τέλος στο αρνητικό σερί της Φράιμπουργκ στην Bundesliga, μετά από τρία σερί ματς χωρίς νίκη!
Δεν εντυπωσίασε και σίγουρα, το 2-0 ως τελικό σκορ, δεν λέει όλη την αλήθεια για την εμφάνιση της Φράιμπουργκ, απέναντι στην Άουγκσμπουργκ (01/10)!

Πάντως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, έβγαλε αντίδραση και πήρε τη νίκη εντός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ήταν το πρώτο της «τρίποντο», μετά από τρεις σερί αγωνιστικές, χωρίς νίκη. Παράλληλα, όμως, παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς, δίνοντας συνέχεια σε μία... αντεπίθεση, που ξεκίνησε από το «διπλό» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Γκρίφο «άνοιξε» το σκορ στο 7ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Λίνχαρτ, διαμόρφωσε το 2-0 στο 56', από ασίστ του σκόρερ του πρώτου γκολ!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπόλου, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Σιλντίλια, Σάλαϊ (89' Γκούλντε), Κέιτελ (20' Ροχλ), Εγκεστάιν, Κούμπλερ, Ντόαν (73' Φίλιπ), Γκρίφο (73' Αντάμου), Χόλερ (88' Γκρέγκοριτς).

Άουγκσμπουργκ (Ενρίκο Μάασεν): Ντάμεν, Φάιφερ, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Εμπαμπού, Μπράιτχαουπτ (71' Μάιερ), Ρετσεμπάι, Ιάγκο (57' Πέντερσεν), Βάργκας (57' Μίτσελ), Ντεμίροβιτς, Τιέτζ (71' Μπέλιο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0