Football Talk

«Σπάει» τη σιωπή του ο Όσιμεν και στέλνει μήνυμα… παραμονής στη Νάπολι!

«Σπάει» τη σιωπή του ο Όσιμεν και στέλνει μήνυμα… παραμονής στη Νάπολι!

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Νάπολι και του Βίκτορ Όσιμεν, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

«Λευκός» καπνός φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε μία… ανάσα από την πόρτα της εξόδου στη Νάπολι, έχοντας αρκετά προβλήματα τόσο με τον προπονητή του, Ρούντι Γκαρσία, όσο και με τον σύλλογο, ύστερα από ένα ειρωνικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο TikTok.

Ο Όσιμεν αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να στείλει μήνυμα παραμονής στους «παρτενοπέι», μέσω ενός story που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σε αυτήν έγραφε χαρακτηριστικά:

«Όταν ήρθα στην πόλη της Νάπολης το 2020 ήταν μια υπέροχη απόφαση για μένα. Ο κόσμος της Νάπολι μου έχει δείξει τόση αγάπη και καλοσύνη και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσά μας.

Το πάθος του λαού της Νάπολης τροφοδοτεί τη φωτιά μέσα μου, για να παίζω πάντα με την καρδιά και την ψυχή μου και η αγάπη για το σήμα είναι ακλόνητη, καθώς το φοράω με περηφάνια.

Οι κατηγορίες εναντίον του Λαού της Νάπολης είναι αναληθείς. Έχω πολλούς φίλους Ναπολιτάνους και έχουν γίνει μέρος της οικογένειας και της καθημερινότητάς μου. Εκτιμώ τους Νιγηριανούς και όλους όσους με υποστήριξαν και με προσέγγισαν.

Είμαι για πάντα ευγνώμων. Ας υποστηρίξουμε την ενότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση. ΠΑΜΕ ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0